Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Verleysen in Ternat via Bus, Trein, Sneltram of Metro?

Routeaanwijzingen naar Verleysen (Ternat) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Verleysen komen

Hoe gaan naar Verleysen via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Verleysen via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Bus haltes in de buurt van Verleysen in Ternat

Stationnaam Afstand
Ternat Café Alma 3 min. wandelen

Bus lijnen naar Verleysen in Ternat

Naam lijn Richting
213 Aalst - Brussel

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Verleysen in Ternat

Vraag jij je af hoe je naar Verleysen geraakt in Ternat, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Verleysen te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Verleysen te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Verleysen? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Ternat Café Alma.

Je kan naar Verleysen reizen via Bus, Trein, Sneltram of Metro. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 213 Trein: BRUSSEL-LUXEMBURG - AALST, DENDERMONDE - AALST

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Verleysen eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Verleysen gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Ternat, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Verleysen, Ternat

Openbare lijnen met haltes dichtst in de buurt van Verleysen in Ternat

Bus lijnen met haltes dichtst in de buurt van Verleysen in Ternat

Makkelijker om bij Verleysen te komen met de app!