Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Wijnproeving Douze wines in Wortegem-Petegem via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Wijnproeving Douze wines (Wortegem-Petegem) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Wijnproeving Douze wines komen

Vragen & antwoorden

  • Under the Covid-19 restrictions, is it possible to get to Wijnproeving Douze wines in Wortegem-Petegem with public transit?

    Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Wortegem-Petegem vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Wijnproeving Douze wines in Wortegem-Petegem.

    Meer details...
  • Welke Buslijnen stoppen nabij Wijnproeving Douze wines?

    Deze Buslijnen stoppen nabij Wijnproeving Douze wines: 58.

    Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Wijnproeving Douze wines in Wortegem-Petegem

Vraag jij je af hoe je naar Wijnproeving Douze wines geraakt in Wortegem-Petegem, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Wijnproeving Douze wines te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Wijnproeving Douze wines te gaan.

Je kan naar Wijnproeving Douze wines reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 58

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Wijnproeving Douze wines eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Wijnproeving Douze wines gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Wortegem-Petegem, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Wijnproeving Douze wines, Wortegem-Petegem
Makkelijker om bij Wijnproeving Douze wines te komen met de app!