Hoe gaan naar Zuiderbrug in Venlo via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Welke Treinlijnen stoppen nabij Zuiderbrug?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Zuiderbrug: INTERCITY, STOPTREIN RS11.

Welke Buslijnen stoppen nabij Zuiderbrug?

Deze Buslijnen stoppen nabij Zuiderbrug: 370.

Zuiderbrug, Venlo, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2800 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Zuiderbrug in Venlo

Routebeschrijving nodig naar Zuiderbrug in Venlo, Nederland?

Het gaat gemakkelijk met Moovit. Geef simpelweg je straatnaam in Moovit's routevinder in om een live routebeschrijving, aankomsttijden en actuele dienstregeling te bekijken en je weg te vinden met onze stratenkaart.

Download de Moovit-app om alle straten en haltes nabij Zuiderbrug te vinden. Op zoek naar een specifieke OV-lijn om daar te geraken? Bus of Trein en andere opties zijn maar enkele van de mogelijkheden om te gaan naar Zuiderbrug. Ontdek onze lijst met lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Trein: INTERCITY, STOPTREIN RS11; Bus: 370.

Je hoeft geen afzonderlijke bus- of treinapps meer te downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt om de beste lijnen en dienstregelingen te vinden. Méér dan 460 miljoen gebruikers van over de hele wereld, zoals in Venlo, bekroonden Moovit als de beste app voor het openbaar vervoer. Ontdek waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als één van de beste OV-apps bekroond werden.

Zuiderbrug, Venlo
Zuiderbrug, Venlo De Zuiderbrug Venlo in de Nederlandse gemeente Venlo, overspant de rivier de Maas en het oude zuidtracé van de N271, en maakt deel uit van de autosnelweg A73. Even ten oosten verbindt knooppunt Tiglia de A73 met de A74. De brug is aangelegd van 1993-1995 en in november 1995 door toenmalig minister van Verkeer Annemarie Jorritsma opengesteld. Destijds was het zuidtracé van de A73 nog niet aangelegd, waardoor enkel de stadsdelen op de oostoever via de brug waren verbonden met de westoever. In de zomer van 2015 is het wegdek van de brug gedeeltelijk opnieuw geasfalteerd. Het asfalt was beschadigd door hitte.
Hoe gaan naar Zuiderbrug met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Zuiderbrug te komen met de app!