Cum să ajungi la Arcul De Triumf în Sector 1, București folosind Autobuz, Metrou sau Tramvai

Start
Termină
Caută

Întrebări și Răspunsuri

Care sunt cele mai apropiate stații de Arcul De Triumf?

Cel mai apropiate stații de Arcul De Triumf sunt:

  • Arcul De Triumf este la 205 metri distanță, 3 min de mers pe jos.
  • Mănăstirea Cașin este la 357 metri distanță, 5 min de mers pe jos.

Care linie de Metrou oprește în apropiere de Arcul De Triumf?

Aceste linii de Metrou opresc în apropiere de Arcul De Triumf: M2.

Care linie de Autobuz oprește în apropiere de Arcul De Triumf?

Aceste linii de Autobuz opresc în apropiere de Arcul De Triumf: ✈783, 282, 330, THERME.

Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 2800+ de orașe din peste 92 de țări
Google Play badge AppStore badge

Transport public către Arcul De Triumf în Sector 1, București

Te întrebi cum să ajungi la Arcul De Triumf în Sector 1, București, România? Moovit te ajută cu cea mai bună rută către Arcul De Triumf cu direcții pas cu pas din cea mai apropiată stație de transport public.

Moovit oferă hărți gratuite și direcții live pentru a naviga prin oraș. Vezi orare, rute și află cât va dura să ajungi la Arcul De Triumf în timp real.

Cauți cea mai apropiată stație de Arcul De Triumf? Caută în aceasta listă cu stații pe cea mai apropiată de destinație: Arcul De Triumf; Mănăstirea Cașin.

Poți ajunge la Arcul De Triumf cu Autobuz, Metrou sau Tramvai. Acestea sunt liniile și rutele care au stații în apropiere - Metrou: M2; Autobuz: ✈783, 282, 330, THERME.

Vrei să vezi altă rută care te duce la destinație mai devreme? Moovit te ajută să găsești rute sau ore alternative. Obține direcții de la și către Arcul De Triumf cu ușurință din aplicația sau site-ul Moovit.

Facem călătoritul către Arcul De Triumf mai ușor acesta fiind motivul de ce peste 460 milioane de utilizatori, inclusiv utilizatorii din Sector 1, București, au încredere în Moovit ca cea mai bună aplicație de transport public. Nu ai nevoie să descarci aplicație individuală pentru autobuz sau tren, Moovit fiind aplicația all-in-one de transport public care te ajută să găsești cel mai rapid drum către destinație.

Arcul De Triumf, Sector 1, București
Arcul De Triumf, Sector 1, București Arcul de Triumf este un monument situat în partea de nord a Bucureștiului, în sectorul 1, la intersecția șoselei Kiseleff cu bulevardele Constantin Prezan, Alexandru Averescu și Alexandru Constantinescu. Monumentul, proiectat de Petre Antonescu, a fost construit în perioada 1921-1922, renovat în perioada 1935-1936, și din nou renovat începând din 2014. El comemorează victoria României în Primul Război Mondial. Arcul de Triumf are 27 m înălțime, cu o singură deschidere și este de formă paralelipipedică. Machetele au fost executate de artiști plastici, iar pentru cioplirea marmurei de Rușchița, pe lângă sculptorii autohtoni, s-a apelat și la un număr de zece sculptori din Italia.
Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Este mai ușor să ajungi la Arcul De Triumf folosind aplicația!