Sari la conținutul principal

Galați Planificator de călătorii pentru transportul în comun

Cea mai populară aplicaţie de mobilitate urbană din Galați
Toate opţiunile de mobilitate locală într-o singură aplicaţie
qrcode-img

Agenții de Autobuz

Agenții de Tren

Agenții de Tramvai

Agenții de Bac

Agenții de Troleibuz

Plimbă-te prin Galați folosind transportul public!

Călătorind prin Galați nu a fost niciodată mai ușor. Vezi direcții pas-cu-pas către orice destinație, stradă sau stație. Vezi programul de funcționare ale autobuzelor și tramvaielor, orele de sosire, alerte de serviciu și rute detaliate pe hartă pentru a fi sigur cum ajungi oriunde în Galați.

Când călătorești în Galați foloește Direcțiile Live Moovit cu notificări la coborâre pentru a fi sigur unde și cât vei merge, cât vei aștepta o linie și câte opriri au rămas. Moovit te va anunța când este momentul să cobori - nu este nevoie să verifici constant dacă următoarea stație este cea corectă.

Vă întrebați cum să folosiți transportul în comun în Galați sau cum să plătiți pentru transportul în comun în Galați? Aplicația de transport în comun Moovit vă poate ajuta să vă orientați atunci când vine vorba de transportul în comun cu ușurință și la costuri minime. Aplicația include taxele de transport în comun, prețurile biletelor și alte costuri. Cauți o hartă a liniilor de transport în comun din Galați? Aplicația de transport în comun Moovit arată toate hărțile de transport în comun din Galați cu toate rutele și stațiile Tramvai, Tren, Autobuz, Bac and Troleibuz pe o hartă interactivă.