Cum să ajungi la Jilava în Jilava folosind Autobuz sau Tramvai

Start
Termină
Caută

Întrebări și Răspunsuri

Care sunt cele mai apropiate stații de Jilava?

Cel mai apropiate stații de Jilava sunt:

  • Școala Generală Nr.1 este la 339 metri distanță, 5 min de mers pe jos.
  • Primăria Jilava este la 619 metri distanță, 8 min de mers pe jos.
  • Cfr Centură este la 663 metri distanță, 9 min de mers pe jos.
  • Școala Generală Nr. 1 este la 765 metri distanță, 10 min de mers pe jos.

Care linie de Autobuz oprește în apropiere de Jilava?

Aceste linii de Autobuz opresc în apropiere de Jilava: 425.

Jilava, Jilava, București Imaginea poate fi supusă drepturilor de autor. Aflați mai multe pe Wikipedia
Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 2800+ de orașe din peste 92 de țări
Google Play badge AppStore badge

Transport public către Jilava în Jilava

Te întrebi cum să ajungi la Jilava în Jilava, România? Moovit te ajută cu cea mai bună rută către Jilava cu direcții pas cu pas din cea mai apropiată stație de transport public.

Moovit oferă hărți gratuite și direcții live pentru a naviga prin oraș. Vezi orare, rute și află cât va dura să ajungi la Jilava în timp real.

Cauți cea mai apropiată stație de Jilava? Caută în aceasta listă cu stații pe cea mai apropiată de destinație: Școala Generală Nr.1; Primăria Jilava; Cfr Centură; Școala Generală Nr. 1.

Poți ajunge la Jilava cu Autobuz sau Tramvai. Acestea sunt liniile și rutele care au stații în apropiere - Autobuz: 425.

Vrei să vezi altă rută care te duce la destinație mai devreme? Moovit te ajută să găsești rute sau ore alternative. Obține direcții de la și către Jilava cu ușurință din aplicația sau site-ul Moovit.

Facem călătoritul către Jilava mai ușor acesta fiind motivul de ce peste 460 milioane de utilizatori, inclusiv utilizatorii din Jilava, au încredere în Moovit ca cea mai bună aplicație de transport public. Nu ai nevoie să descarci aplicație individuală pentru autobuz sau tren, Moovit fiind aplicația all-in-one de transport public care te ajută să găsești cel mai rapid drum către destinație.

Jilava, Jilava
Jilava, Jilava Jilava (în trecut, Jilava-Mierlari) este o comună în județul Ilfov, Muntenia, România, formată numai din satul de reședință cu același nume. Comuna a devenit notorie datorită penitenciarului Jilava (nume oficial - Penitenciarul București), unul dintre cele mai mari și mai faimoase din România, care a fost folosit de diferitele guverne românești pentru încarcerarea deținuților politici, precum și din cauza „masacrului de la Jilava”, care a avut loc în acest penitenciar în noiembrie 1940. Ea se află amplasată la sud de București, de-a lungul șoselei DN5 și al căii ferate ce leagă Bucureștiul de Giurgiu.
Cum să ajungi la Jilava folosind transportul public - Despre locație
Imaginea poate fi supusă drepturilor de autor. Aflați mai multe pe Wikipedia
Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Este mai ușor să ajungi la Jilava folosind aplicația!