Cum să ajungi la Proflex în București folosind Autobuz, Tramvai sau Metrou

Start
Termină
Caută
Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 2800+ de orașe din peste 92 de țări
Google Play badge AppStore badge

Transport public către Proflex în București

Te întrebi cum să ajungi la Proflex în București, România? Moovit te ajută cu cea mai bună rută către Proflex cu direcții pas cu pas din cea mai apropiată stație de transport public.

Moovit oferă hărți gratuite și direcții live pentru a naviga prin oraș. Vezi orare, rute și află cât va dura să ajungi la Proflex în timp real.

Poți ajunge la Proflex cu Autobuz, Tramvai sau Metrou. Acestea sunt liniile și rutele care au stații în apropiere - Autobuz: 223, 246.

Vrei să vezi altă rută care te duce la destinație mai devreme? Moovit te ajută să găsești rute sau ore alternative. Obține direcții de la și către Proflex cu ușurință din aplicația sau site-ul Moovit.

Facem călătoritul către Proflex mai ușor acesta fiind motivul de ce peste 460 milioane de utilizatori, inclusiv utilizatorii din București, au încredere în Moovit ca cea mai bună aplicație de transport public. Nu ai nevoie să descarci aplicație individuală pentru autobuz sau tren, Moovit fiind aplicația all-in-one de transport public care te ajută să găsești cel mai rapid drum către destinație.

Proflex
Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Este mai ușor să ajungi la Proflex folosind aplicația!