Cum să ajungi la Sun Plaza în Sector 4, București folosind Autobuz, Metrou sau Tramvai

Start
Termină
Caută

Direcții către Sun Plaza de la locațiile de top din Sector 4, București folosind Autobuz, Metrou sau Tramvai

Dă click pe o rută pentru orare actualizate, sosiri live și direcții pas-cu-pas pe hartă.

Dă click pe o rută pentru orare actualizate

Întrebări și Răspunsuri

Care sunt cele mai apropiate stații de Sun Plaza?

  • Cel mai apropiate stații de Sun Plaza sunt:
    • Șos. Olteniței este la 791 metri distanță, 11 min de mers pe jos
    • Piața Sudului este la 902 metri distanță, 12 min de mers pe jos
    • Piata Sudului este la 1043 metri distanță, 14 min de mers pe jos
    • Șos. Berceni este la 1099 metri distanță, 15 min de mers pe jos

Care linie de Tramvai oprește în apropiere de Sun Plaza?

Care linie de Metrou oprește în apropiere de Sun Plaza?

Care linie de Autobuz oprește în apropiere de Sun Plaza?

Obține direcții din locația curentă
Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 2200+ de orașe din peste 80 de țări
Google Play badge AppStore badge
Adaugă emblema pe website-ul tău. Click pentru a copia HTML-ul

Călătorind către Sun Plaza în Sector 4, București nu a fost niciodată mai ușor. Folosește Moovit pentru obținerea de direcții pas-cu-pas de la locația curentă, o atracție principală ori orice stație de transport public.

Vezi rute detaliate pe hartă, vezi programul autobuzelor și trenurilor, orele de sosire și alertele de serviciu pentru a știi exact cum să ajungi la Sun Plaza.

Când călătorești către Sun Plaza, folosește Direcțiile Live cu Notificări la coborâre pentru a știi exact când și cât vei merge pe jos, câte opriri au mai râmas. Moovit te va anunța când este timpul să cobori — nu este nevoie să verifici constant dacă următoarea stație este cea corectă.

Sun Plaza, Sector 4, București
Sun Plaza, Sector 4, București Sun Plaza este un centru comercial din București, deschis la data de 25 februarie 2010. Este cel mai mare proiect de mall din București și a fost dezvoltat în urma unei investiții de 200 de milioane de euro. Având o suprafață închiriabilă de 80.000 de metri pătrați, Sun Plaza este cel mai mare mall din țară, depășind centre comerciale precum AFI Palace Cotroceni sau Băneasa Shopping City. Centrul comercial găzduiește peste 130 de magazine, printre care Cora, Leroy Merlin, Flanco.Sun Plaza are o suprafață totală de 210.000 mp, are 2.000 de locuri de parcare dispuse pe două niveluri subterane și o legătură directă cu stația de metrou Piața Sudului, realizată printr-un pasaj subteran. Zona de divertisment a centrului comercial include 15 săli de cinema, cu o capacitate de 3.000 de locuri în multiplexul Cinema City, un club de bowling și biliard, un cazinou, un pub și mai multe cafenele. Centrul comercial Sun Plaza a fost dezvoltat de EMCT ROMANIA si de Sparkassen Immobilien, divizia de investiții imobiliare a grupului Erste Bank. Începând cu data de 5 septembrie 2013,Sun Plaza este administrat de CBRE România. CBRE Property Management este lider în Europa Centrală și de Est, administrând aproximativ 1,7 milioane de metri pătrați în peste 200 de proprietăți din șase țări. În iunie 2010, proprietarii centrului comercial au inaugurat pasajul care face legătura între stația de metrou Piața Sudului și Sun Plaza. Pasajul are o lungime de 180 m, o lățime de 6m și o înălțime de 3m, fiind primul de acest fel în România, costul realizării acestuia fiind de 3 milioane de euro. Sun Offices sunt spațiile de birouri din cadrul Sun Plaza, construite deasupra centrului comercial. Clădirea de birouri este compusă din 3 etaje cu o suprafață închiriabilă de 9.800 metri pătrați. Întreg spațiul poate găzdui între 700 și 1.000 de persoane.
Cum să ajungi la Sun Plaza folosind transportul public - Despre locație

Cele mai apropiate stații de Sun Plaza în Sector 4, București

Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Ore de sosire în timp real, Orare, Hărți și altele