Cum să ajungi la Sun Plaza în Sector 4, București folosind Autobuz, Metrou sau Tramvai

Start
Termină
Caută

Întrebări și Răspunsuri

Care sunt cele mai apropiate stații de Sun Plaza?

  • Cel mai apropiate stații de Sun Plaza sunt:
    • Șos. Olteniței este la 791 metri distanță, 11 min de mers pe jos
    • Piața Sudului este la 1099 metri distanță, 15 min de mers pe jos

Care linie de Tramvai oprește în apropiere de Sun Plaza?

Care linie de Metrou oprește în apropiere de Sun Plaza?

Care linie de Autobuz oprește în apropiere de Sun Plaza?

Obține direcții din locația curentă
Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 2700+ de orașe din peste 86 de țări
Google Play badge AppStore badge
Adaugă emblema pe website-ul tău. Click pentru a copia HTML-ul

Cauți direcții către Sun Plaza în Sector 4, București, România? Călătoria ta tocmai a devenit mai ușoară!

Descarcă aplicația Moovit pentru a găsi cele mai rapide direcții și pentru a vedea ultimele ore pentru Autobuz, Metrou sau Tramvai către Sun Plaza. Găsește orele actualizate pentru toate rutele care sunt disponibile cu direcții pas cu pas către Sun Plaza.

Aplicația Moovit îți arată și cele mai apropiate stații către destinație. Alege din lista de stații cele mai apropiate de Sun Plaza: Șos. Olteniței; Piața Sudului.

Alege opțiunea care te duce către Sun Plaza cu Autobuz, Metrou sau Tramvai. Aici este o listă cu liniile care trec pe lângă destinația ta - Tramvai: 1, 10; Metrou: M2; Autobuz: 312, 381.

Îți planifici întoarcerea de la Sun Plaza, dar nu știi adresa? Poți selecta destinația din harta noastră online și Moovit va selecta cea mai bună rută disponibilă pentru a te duce unde ai nevoie!

Moovit te ajută să găsești cea mai rapidă rută și cel mai convenabil timp de plecare. Nu este nevoie să instalezi o aplicație pentru autobuz pnetru a verifica orarul autobuzelor sau o aplicație separată pentru trenuri. Moovit are toate mijloacele de transport și informațiile necesare. De ceea Google Play și Apple App Store ne-au votat drept una dintre cele mai bune aplicații de transport public disponibile.

Sun Plaza, Sector 4, București
Sun Plaza, Sector 4, București Sun Plaza este un centru comercial din București, deschis la data de 25 februarie 2010. Este cel mai mare proiect de mall din București și a fost dezvoltat în urma unei investiții de 200 de milioane de euro. Având o suprafață închiriabilă de 80.000 de metri pătrați, Sun Plaza este cel mai mare mall din țară, depășind centre comerciale precum AFI Palace Cotroceni sau Băneasa Shopping City. Centrul comercial găzduiește peste 130 de magazine, printre care Cora, Leroy Merlin, Flanco.Sun Plaza are o suprafață totală de 210.000 mp, are 2.000 de locuri de parcare dispuse pe două niveluri subterane și o legătură directă cu stația de metrou Piața Sudului, realizată printr-un pasaj subteran. Zona de divertisment a centrului comercial include 15 săli de cinema, cu o capacitate de 3.000 de locuri în multiplexul Cinema City, un club de bowling și biliard, un cazinou, un pub și mai multe cafenele. Centrul comercial Sun Plaza a fost dezvoltat de EMCT ROMANIA si de Sparkassen Immobilien, divizia de investiții imobiliare a grupului Erste Bank. Începând cu data de 5 septembrie 2013,Sun Plaza este administrat de CBRE România. CBRE Property Management este lider în Europa Centrală și de Est, administrând aproximativ 1,7 milioane de metri pătrați în peste 200 de proprietăți din șase țări. În iunie 2010, proprietarii centrului comercial au inaugurat pasajul care face legătura între stația de metrou Piața Sudului și Sun Plaza. Pasajul are o lungime de 180 m, o lățime de 6m și o înălțime de 3m, fiind primul de acest fel în România, costul realizării acestuia fiind de 3 milioane de euro. Sun Offices sunt spațiile de birouri din cadrul Sun Plaza, construite deasupra centrului comercial. Clădirea de birouri este compusă din 3 etaje cu o suprafață închiriabilă de 9.800 metri pătrați. Întreg spațiul poate găzdui între 700 și 1.000 de persoane.
Cum să ajungi la Sun Plaza folosind transportul public - Despre locație
Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Ore de sosire în timp real, Orare, Hărți și altele