Kako doći do Kotež u Palilula pomoću Autobus ili Železnica?

Početak
Kraj
Pretraga
Kotež, Palilula, Belgrade Beograd Slike mogu biti drugačije zbog autorskih prava. Pročitaj više na Vikipediji

Smernice do Kotež (Palilula) korišćenjem gradskog prevoza.

Ove linije preovza prolaze blizu Kotež - Autobus: 43; Železnica: BG:VOZ1, BG:VOZ2.

Kako doći do Kotež korišćenjem Železnica?

Klikni na trasu Železnica da pregledaš korak-po-korak smernice sa mapom, vremena dolaska linije, i ažurirane redove vožnje.

Od The Nielsen Company, Zemun 87 min
Pešice
Železnica - BG:VOZ1
Pešice
Od Mara, Palilula 62 min
Pešice
Železnica - BG:VOZ2
Pešice
Od Villa Maska, Palilula 61 min
Pešice
Železnica - BG:VOZ2
Pešice

Pitanja i odgovori

Koje su stanice najbliže Kotež?

Stanice najbliže Kotež su:

  • Slavka Kolara je 369 metara daleko, 5 min. pešačenja.
  • Kotež je 647 metara daleko, 9 min. pešačenja.
  • Put Za Kotež je 658 metara daleko, 9 min. pešačenja.
  • Pakračka je 1120 metara daleko, 15 min. pešačenja.

Koji Autobus staje u blizini Kotež?

Ove linje Autobus staju u blizini Kotež: 43.

Koji Železnica staje u blizini Kotež?

Ove linje Železnica staju u blizini Kotež: BG:VOZ1, BG:VOZ2.

Kotež, Palilula, Belgrade Beograd Slike mogu biti drugačije zbog autorskih prava. Pročitaj više na Vikipediji
Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 3000 gradova u 92+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge

Gradski prevoz do Kotež u gradu Palilula

Tražiš smernice do Kotež u gradu Palilula, Srbija? Tvoje putovanje je upravo postalo jednostavnije!

Preuzmi Moovit aplikaciju kako bi pronašao najbrže smernice i da vidiš sve najnovije Autobus ili Železnica redove vožnje do Kotež. Pronađi ažurirana vremena za sve trase koje su dostupne sa uživo korak-po-korak smernicama od Kotež.

Moovit aplikacija ti dodatno pokazuje najbliža stajališta i stanice do tvog odredišta. Izaberite iz liste stajališta koja je najbliža od Kotež. Slavka Kolara; Kotež; Put Za Kotež; Pakračka.

Izaberi Autobus ili Železnica opciju koja će te odvesti do Kotež. Evo liste nekoliko linija koje prolaze pored tvog odredišta - Autobus: 43; Železnica: BG:VOZ1, BG:VOZ2.

Želiš da organizuješ povratno putovanje do Kotež ali ne znaš adresu ulice? Možeš odabrati svoje odredište sa naše online mape, a Moovit će ti pronaći najbolje dostupne trase koje će ti pomoći da stigneš do tamo!

Moovit ti pomaže da nađeš najbržu trasu i najprikladnije vreme polaska. Nije potretno da instaliraš dodatnu aplikaciju za gradski prevoz da pregledaš vreme autobusa ili aplikaciju voza da pregledaš vreme vozova. Moovit ima sve informacije o gradskom prevozu koje su ti potrebne. Zbog toga su Google Plej prodavnica i Apple App prodavnica glasale za nas kao jednu od najboljih aplikacija za gradski prevoz koje postoje.

Kotež, Palilula
Kotež, Palilula Kotež je urbano gradsko naselje u Beogradu smešteno na levoj obali Dunava. Kotež je udaljen od Trga republike svega 7 km, i spada u prvu zonu grada Beograda. Za razliku od Krnjace, u naselju postoji uredjena kanalizacija, naselje je gradjeno sa urbanistickim planom, u naselju je posadjen veliki broj stabala, i spada u jedno od najzelenijih naselja Beograda. Naselje broji preko 10 000 stanovnika, a prema nezvanicnim podacima (ukljucujuci i ,,divlja naselja) Kotez ima preko 20 000 stanovnika. Naselje Kotež osnovano je 1968. godine. U početku je to bila radnička naseobina zaposlenih u "Mostogradnji", MUP- u i u " Radu". Danas, to naselje je jedno od dve urbane sredine na levoj obali Dunava, druga je Borča. Nalazi se na severnoj obali kanala Kalovita i sa zapadne strane zrenjaninskog puta. Pripada opštini Palilula (takozvanom banatskom delu Palilule). Do 1971. godine Kotež je pripadao Krnjači (koja tada gubi status zasebnog naselja i postaje deo Beograda). Izgrađen je u obliku osmougla, ali se od 1980. godine širi (uglavnom ka zapadu i jugu)zbog ilegalne gradnje, i gubi originalni, pravilni geometrijski oblik. Sa zrenjaninskim putem je povezan ulicom Sutjeska 8 (900m) i to je jedina urbanistička veza naselja sa ostatkom Beograda. Kotez ima svoju pijacu, Maxi, mesnu zajednicu, ambulantu „Dr Milutin Ivković“ , dva kafica, dve poste, ima vise lanaca marketa Aman i Soul food, isto tako nalazi se veliki broj hamburgerija i malih prodavnica. U Kotežu se, nalazi jedna od najvećih pržionica kafe u Srbiji. U naselju se nalaze i dva vrtica, i jedna osnovna skola OŠ "Vasa Pelagić" nastavu pohađa oko 1.370 đaka (izgrađena sedamdesetih godina i jedna je od tri u Srbiji koja je ušla u " Program za mir" pod pokroviteljstvom kanadske vlade) Godine 2016, autobuska linija koja saobraca na relaciji Trg republike — Kotez, se produzava za jos tri stanice, te sada ide do Novog Beograda, tacnije do Usca. Početkom novog milenijuma Kotež postaje poznat širom Srbije zbog razvoja hip-hop scene u samom naselju. Grupe kao što Bad Copy, Prti Bee Gee i njihovi pojedinci, popularni muzičari, Timjah, Ajs Nigrutin i Eufrat često u pesmama pominju ime naselja, kao i broj 43 (autobuska linija koja saobraćavala na relaciji Trg Republike — Kotež).
Kako doći do Kotež pomoću gradskog prevoza - O mestu
Slike mogu biti drugačije zbog autorskih prava. Pročitaj više na Vikipediji
Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Lakše dođi do Kotež sa aplikacijom!