Vägbeskrivningar till Bjurhovda i Västerås med Buss eller Tåg

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Letar du efter vägbeskrivning från Bjurhovda i Västerås, Sverige?

Hur du tar dig till Bjurhovda blev just vldigt mycket enklare med Moovit. Få vägbeskrivningar och hitta det närmsta stoppet med Moovits mobil app eller Moovits Web App.

Buss eller Tåg är relevanta transport alternativ som kan användas för att nå din destination. Följande transportlinjer har rutter som passerar nära Bjurhovda Buss: Buss - 773, Buss - 774, Buss - 874.

Använder du en specifik bussapp för att kontrollera busstiden? Och en annan tågapp för att få tågtiden? Med Moovit har vi alla dina kollektivtrafikalternativ i en enkel att använda gratis app.

Moovit hjälper dig att hitta de snabbaste anvisningarna till Bjurhovda, med de mest uppdaterade tidsplanerna. Ladda ner vår app för att få live-steg-för-steg-riktningar, schemaläggning i realtid och vilken närliggande transitlinje kommer ta dig till Bjurhovda på kortast möjliga tid. Hämta Moovit för att se varför Google Play Store och Apple App Store röstade oss som en av de bästa transport apparna som finns.

Bjurhovda, Västerås
Bjurhovda, Västerås Bjurhovda är ett administrativt bostadsområde och en stadsdel i östra Västerås. Gatunamnen på Bjurhovda har anknytning till stenåldern. Området har en dokumenterad historia och flera fornlämningar. Det finns även gator som är uppkallade efter figurerna i barnboksserien Barna Hedenhös. Bebyggelsen är övervägande bostadsrättsshus med en del radhus och friliggande villor. I mitten finns ett höghus, Bjurhovdatoppen och några affärslokaler. Inom området finns en Coop Konsumbutik, ett gym och en "fritidspark" med pool på sommaren, lekpark och diverse tillställningar och aktiviteter för familjer och barn. Här finns även Bjurhovdaskolan (årskurs f–5), samt två förskolor, Soltorpets förskola och Bjurhovdasmyckets förskola. Området avgränsas av Tillbergaleden, gränser mot omkringliggande grönområden, Bjurhovdagatan, och Österleden.Området gränsar i väster till Malmaberg och i söder till Brandthovda.
Vägbeskrivningar till Bjurhovda med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer