Vägbeskrivningar till Bofinkvägen i Botkyrka med Buss, Tåg eller Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Bofinkvägen?

  • De stationerna närmst Bofinkvägen är:
    • Bremora är 593 meter bort, 8 min promenad
    • Grönfinkvägen är 858 meter bort, 11 min promenad
Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 86+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge

Behöver du riktningar till Bofinkvägen i Botkyrka, Sverige?

Det är enkelt med Moovit. Skriv bara in din gatuadress för att få live vägbeskrivningar, ankomsttider, uppdaterade scheman och för att hitta med vår väg karta.

Ladda ner Moovit Appen för att se alla gator och stationer närmast Bofinkvägen. Letar du efter ett specifikt transportmedel för att ta dig dit? Buss, Tåg eller Tunnelbana är transportmedel som kan komma dig till Bofinkvägen. Här är en lista över linjer som passerar nära din destination - Buss: Buss - 716, Buss - 783.

Letar du efter alternativa stop eller stationer? Välj från följande lista av stop och stationer som är nära Bofinkvägen: Bremora; Grönfinkvägen.

Du behöver inte ladda ner en enskild busapp eller tågapp. Moovit är din all-in-one-transitapp som hjälper dig att hitta den bästa busstiden och tågtiden som finns tillgänglig. Över 300 miljoner användare runt om i världen, inklusive användare i Botkyrka, litar på Moovit för deras kollektivtrafikbehov. Kolla in det och se varför Google Play Store och Apples App Store röstade fram oss som en av de bästa tillgängliga offentliga transport apparna.

Bofinkvägen, Botkyrka
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer