Vägbeskrivningar till Dragstrup i Græsted-Gillelejemed Tåg eller Buss?

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Dragstrup?

De stationerna närmst Dragstrup är:

  • Dragstrup (Hillerødvej) är 305 meter bort, 4 min promenad.

Vilka Buss linjer slutar nära Dragstrup?

Dessa Buss linjer stannar nära Dragstrup: Buss - 363.

Vilka Tåg linjer slutar nära Dragstrup?

Dessa Tåg linjer stannar nära Dragstrup: Tåg - 940R.

Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 3000 städer i 92+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge

Kollektivtrafik till Dragstrup i Græsted-Gilleleje

Undrar du hur man tar sig till Dragstrup i Græsted-Gilleleje, Danmark? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Dragstrup med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Dragstrup.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Dragstrup? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Dragstrup (Hillerødvej).

Du kan ta dig till Dragstrup med Tåg eller Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 363 Tåg: Tåg - 940R

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Dragstrup enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Dragstrup , vilket är varför mer än 460 miljoner användare, inkluderat användare i Græsted-Gilleleje, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Dragstrup, Græsted-Gilleleje
" Mättare för att komma till Dragstrup med appen!