Vägbeskrivningar till Hammarbyverket i Stockholm med Buss, Tåg eller Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivning till Hammarbyverket Stockholm med kollektivtrafik

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Hur kommer du till Hammarbyverket med Tåg

Klicka på rutan Tåg för att se stegvisa riktningar med kartor, ankomsttid för linjer och uppdaterade tidsplaner

Från Södertörns Högskola, Huddinge 60 minuter
Gå
Tåg - PENDELTÅGPENDELTÅG
Gå

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Hammarbyverket?


De stationerna närmst Hammarbyverket är:
Stockholm Mårtensdal är 96 meter bort, 2 min promenad.
Stockholm Luma är 516 meter bort, 7 min promenad.
Tullgårdsparken är 857 meter bort, 12 min promenad.
Nätgränd är 1115 meter bort, 15 min promenad.

Vilka Tåg linjer slutar nära Hammarbyverket?

Dessa Tåg linjer stannar nära Hammarbyverket: Tåg - PENDELTÅG.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Letar du efter vägbeskrivning från Hammarbyverket i Stockholm, Sverige?

Hur du tar dig till Hammarbyverket blev just vldigt mycket enklare med Moovit. Få vägbeskrivningar och hitta det närmsta stoppet med Moovits mobil app eller Moovits Web App.

Buss, Tåg eller Tunnelbana är relevanta transport alternativ som kan användas för att nå din destination. Följande transportlinjer har rutter som passerar nära Hammarbyverket Tåg: Tåg - PENDELTÅG; Buss: Buss - 22B, Buss - 74.

Letar du efter ett stopp nära din destination? Testa dessa alternativ: Stockholm Mårtensdal; Stockholm Luma; Tullgårdsparken; Nätgränd.

Använder du en specifik bussapp för att kontrollera busstiden? Och en annan tågapp för att få tågtiden? Med Moovit har vi alla dina kollektivtrafikalternativ i en enkel att använda gratis app.

Moovit hjälper dig att hitta de snabbaste anvisningarna till Hammarbyverket, med de mest uppdaterade tidsplanerna. Ladda ner vår app för att få live-steg-för-steg-riktningar, schemaläggning i realtid och vilken närliggande transitlinje kommer ta dig till Hammarbyverket på kortast möjliga tid. Hämta Moovit för att se varför Google Play Store och Apple App Store röstade oss som en av de bästa transport apparna som finns.

Hammarbyverket, Stockholm
Hammarbyverket, Stockholm Hammarbyverket är ett värmeverk i Mårtensdal i Södra Hammarbyhamnen i Stockholm. Det består av värmepumpar och hetvattenpannor. Verket togs i drift 1986 och är idag (2013) världens största värmepumpsanläggning som utvinner fjärrvärme och fjärrkyla ur renat avloppsvatten. Hammarbyverket ritades av Berg Arkitektkontor med Folke Mandelius som ansvarig arkitekt.Anläggningen planerades i slutet på 1970-talet i kvarteret Mårtensdal i Södra Hammarbyhamnen och fick då arbetsnamnet Mårtensdalsverket. Från början var det meningen att verket skulle utföras som ett oljeeldat värmeverk och fungera som en reserv- och spetsanläggning med liten energiproduktion. Stockholms kommunfullmäktige beslöt 1983 att bygga verket dock nu med värmepumpar. Värmen skulle tas från Henriksdals reningsverk och två oljepannor samt två elpannor skulle finnas som reserv för spetsbelastning. 1986 invigdes Hammarbyverket. Anläggningen består idag (2013) av sju värmepumpar med en total effekt på 225 MW. Värmepumparna tar till vara den energi som finns i renat avloppsvatten från Henriksdals vattenreningsverk. Den producerade värmen matas ut i södra Stockholms fjärrvärmenät. Processen alstrar samtidigt kallt vatten som i nästa steg används för att producera fjärrkyla till Fortums fjärrkylnät. Slutligen genereras elektrisk energi i en turbin eftersom vattnet har en viss fallhöjd.
Vägbeskrivningar till Hammarbyverket med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer