Vägbeskrivningar till Kvarnbolund i Uppsala med Buss, Tåg eller Färja

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivningar till Kvarnbolund från kända platser i Uppsala med Buss, Tåg eller Färja

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Kvarnbolund?

  • De stationerna närmst Kvarnbolund är:
    • Uppsala Kvarnbolund är 536 meter bort, 8 min promenad
    • Uppsala Naturstensvägen är 1025 meter bort, 14 min promenad
Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2600 städer i 85+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Undrar du hur man tar sig till Kvarnbolund i Uppsala, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Kvarnbolund med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Kvarnbolund.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Kvarnbolund? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Uppsala Kvarnbolund; Uppsala Naturstensvägen.

Du kan ta dig till Kvarnbolund med Buss, Tåg eller Färja. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 804, Buss - 848, Buss - 895.

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Kvarnbolund enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Kvarnbolund , vilket är varför mer än 250 miljoner användare, inkluderat användare i Uppsala, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Kvarnbolund, Uppsala
Kvarnbolund, Uppsala Kvarnbolund är ett område vid västra infarten till Uppsala, strax norr om Läby vad. Kvarnbolund ligger där riksväg 55 (Enköpingsvägen) och riksväg 72 möts. Bebyggelsen på platsen består av några bostadshus och en bensinstation. Denna artikel om en plats i Uppsala län behöver bilder. Har du en passande fri illustration får du gärna ladda upp den.
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer