Vägbeskrivningar till Ladugårdsgärdet i Stockholm med Buss, Tåg eller Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Ladugårdsgärdet?


De stationerna närmst Ladugårdsgärdet är:
Kallskärsgatan är 153 meter bort, 3 min promenad.
Tessinparken är 247 meter bort, 4 min promenad.
Erik Dahlbergsgatan/Valhallav är 322 meter bort, 5 min promenad.
Valhallavägen/Erik Dahlbergsgatan är 385 meter bort, 6 min promenad.
Jungfrugatan är 391 meter bort, 6 min promenad.

Vilka Tunnelbana linjer slutar nära Ladugårdsgärdet?

Dessa Tunnelbana linjer stannar nära Ladugårdsgärdet: Tunnelbana - 13.

Vilka Buss linjer slutar nära Ladugårdsgärdet?

Dessa Buss linjer stannar nära Ladugårdsgärdet: Buss - 4, Buss - 72, Buss - 73.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Undrar du hur man tar sig till Ladugårdsgärdet i Stockholm, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Ladugårdsgärdet med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Ladugårdsgärdet.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Ladugårdsgärdet? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Kallskärsgatan; Tessinparken; Erik Dahlbergsgatan/Valhallav; Valhallavägen/Erik Dahlbergsgatan; Jungfrugatan.

Du kan ta dig till Ladugårdsgärdet med Buss, Tåg eller Tunnelbana. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Tunnelbana: Tunnelbana - 13; Buss: Buss - 4, Buss - 72, Buss - 73.

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Ladugårdsgärdet enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Ladugårdsgärdet , vilket är varför mer än 360 miljoner användare, inkluderat användare i Stockholm, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Ladugårdsgärdet, Stockholm
Ladugårdsgärdet, Stockholm Gärdet, officiellt Ladugårdsgärdet, är en stadsdel i Stockholms innerstad. Stadsdelen ligger öster och nordost om Östermalm. Gränsen mot Östermalm utgörs av Valhallavägen samt i en linje norr om Filmhuset och vidare öster om kvarteret Kompaniet vid Gärdesgatan. Lidingövägen bildar gräns mot Norra Djurgården och Hjorthagen. Gränsen mot Djurgården går i Djurgårdsbrunnsviken och Djurgårdsbrunnskanalen. Den består dels av ett tättbebyggt område, dels av ett stort huvudsakligen gräsbevuxet område med inslag av skog som är en del av Nationalstadsparken. Stadsdelen bildades 1926 genom en delning av stadsdelen Östermalm.
Vägbeskrivningar till Ladugårdsgärdet med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer