Vägbeskrivningar till Sigtunastiftelsen i Stockholm med Buss, Tåg eller Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Sigtunastiftelsen?


De stationerna närmst Sigtunastiftelsen är:
Sigtuna Sigtunastiftelsen är 25 meter bort, 1 min promenad.
Sigtuna Doktorsgården är 170 meter bort, 3 min promenad.
Sigtuna Läroverket är 449 meter bort, 6 min promenad.
Sigtuna Klockbacken är 457 meter bort, 7 min promenad.
S:T Persskolan är 650 meter bort, 9 min promenad.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Letar du efter vägbeskrivning från Sigtunastiftelsen i Stockholm, Sverige?

Hur du tar dig till Sigtunastiftelsen blev just vldigt mycket enklare med Moovit. Få vägbeskrivningar och hitta det närmsta stoppet med Moovits mobil app eller Moovits Web App.

Buss, Tåg eller Tunnelbana är relevanta transport alternativ som kan användas för att nå din destination. Följande transportlinjer har rutter som passerar nära Sigtunastiftelsen Buss: Buss - 183, Buss - 575, Buss - 579.

Letar du efter ett stopp nära din destination? Testa dessa alternativ: Sigtuna Sigtunastiftelsen; Sigtuna Doktorsgården; Sigtuna Läroverket; Sigtuna Klockbacken; S:T Persskolan.

Använder du en specifik bussapp för att kontrollera busstiden? Och en annan tågapp för att få tågtiden? Med Moovit har vi alla dina kollektivtrafikalternativ i en enkel att använda gratis app.

Moovit hjälper dig att hitta de snabbaste anvisningarna till Sigtunastiftelsen, med de mest uppdaterade tidsplanerna. Ladda ner vår app för att få live-steg-för-steg-riktningar, schemaläggning i realtid och vilken närliggande transitlinje kommer ta dig till Sigtunastiftelsen på kortast möjliga tid. Hämta Moovit för att se varför Google Play Store och Apple App Store röstade oss som en av de bästa transport apparna som finns.

Sigtunastiftelsen
Sigtunastiftelsen Sigtunastiftelsen är en stiftelse i Sigtuna som idag bedriver hotell- och konferensverksamhet. Stiftelsen har ett omfattande bibliotek med Sveriges största pressarkiv. Den har ett gediget kulturutbud i sitt terminsprogram med författarmöten, konserter, föreläsningar, seminarier, samtalskvällar och retreater. Stiftelsen delar årligen ut stipendier till forskare, författare, översättare och lärarinnor.
Vägbeskrivningar till Sigtunastiftelsen med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer