Vägbeskrivningar till Skiljebo i Västerås med Buss, Tåg eller Färja

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivningar till Skiljebo från kända platser i Västerås med Buss, Tåg eller Färja

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Skiljebo?

  • De stationerna närmst Skiljebo är:
    • Skiljebomotet är 649 meter bort, 9 min promenad
Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2600 städer i 85+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Undrar du hur man tar sig till Skiljebo i Västerås, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Skiljebo med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Skiljebo.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Skiljebo? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Skiljebomotet.

Du kan ta dig till Skiljebo med Buss, Tåg eller Färja. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 773, Buss - 774, Buss - 874.

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Skiljebo enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Skiljebo , vilket är varför mer än 250 miljoner användare, inkluderat användare i Västerås, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Skiljebo, Västerås
Skiljebo, Västerås Skiljebo är ett administrativt bostadsområde och en stadsdel i östra Västerås. Bebyggelsen i Skiljebo är blandad, hyreshus och villor. Det finns ett stort grönområde. Skiljebo centrum har byggts om under 2015 - 2016, varvid fler hyreshus tillkommit. I Skiljebo ligger Skiljeboskolan och Tomaskyrkan, Västerås. Fotbollslaget Skiljebo SK, som anordnar Aroscupen, har sin hemmvist på Skiljebo. Området avgränsas av Tråddragargatan, Österleden, E18, Rönnbergagatan och Cedergatan. Området gränsar i norr mot Malmaberg, i öster till Brandthovda och Hälla, i söder till Viksäng och i väster till Klockartorpet och Hemdal.
Vägbeskrivningar till Skiljebo med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer