Vägbeskrivningar till Västerhaninge i Haninge med Buss eller Tåg

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivningar till Västerhaninge från kända platser i Haninge med Buss eller Tåg

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Västerhaninge?

 • De stationerna närmst Västerhaninge är:
  • Norrskogsvägen är 249 meter bort, 4 min promenad
  • Västerhaninge Station är 332 meter bort, 5 min promenad
  • Örtagårdsvägen är 588 meter bort, 8 min promenad
  • Åbyplan är 640 meter bort, 9 min promenad
  • Rådjursvägen är 1042 meter bort, 14 min promenad

Vilka Tåg linjer slutar nära Västerhaninge?

Vilka Buss linjer slutar nära Västerhaninge?

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2600 städer i 85+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Undrar du hur man tar sig till Västerhaninge i Haninge, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Västerhaninge med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Västerhaninge.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Västerhaninge? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Norrskogsvägen; Västerhaninge Station; Örtagårdsvägen; Åbyplan; Rådjursvägen.

Du kan ta dig till Västerhaninge med Buss eller Tåg. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Tåg: PENDELTÅG; Buss: 835.

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Västerhaninge enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Västerhaninge , vilket är varför mer än 250 miljoner användare, inkluderat användare i Haninge, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Västerhaninge, Haninge
Västerhaninge, Haninge Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på landområdet Södertörn. Cirka 12 000 av Haninge kommuns 85 000 invånare är bosatta i Västerhaninges kommundel. Tätorten omfattar förutom bebyggelsen runt kyrkan, pendeltågsstationen och centrum, även områden söder och sydväst därom som Tungelsta, Ribbyberg, Krigslida och Nedersta. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap. Avståndet till Stockholms innerstad är 25 km och till Handen cirka 3 km. Västerhaninges stationssamhälle delas av järnvägen och dess närmaste västra områden är Åbylund, Norrskogen och Jägartorp. Västerhaninges stationssamhälle tillkom efter att Nynäsbanans järnväg invigdes 1901. Vid kyrkan fanns då ett stationshus, ett gästgiveri, handelsbod och ett apotek. Likaså fanns även en skola, ålderdomshem och tingshus. Nu återstår utmed Nynäsbanan endast Tungelstas stationshus från denna första tid, eftersom Västerhaninges revs på 1970-talet i samband med att nya stationen uppfördes. Ännu en om- och utbyggnad av stationsområdet skedde 1997. Bebyggelsen närmast Västerhaninge kyrka bildar kyrkbyn i Västerhaninge socken.
Vägbeskrivningar till Västerhaninge med kollektivtrafik

Närmaste stationer till Västerhaninge i Haninge

Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer