Перейти до основного вмісту

Як дістатися до Пижамамама в Оболонський Район з автобус, метро, shuttle, Тролейбус або трамвай?

Знайти Пижамамама, Оболонський Район, на карті

Напрямки до Пижамамама (Оболонський Район) громадським транспортом

Ці транспортні лінії містять маршрути, які проходять поруч із Пижамамама

  • АвтобусАвтобус:
  • МетроМетро:
  • ShuttleShuttle:

Як дістатися до Пижамамама за допомогою автобус?

Потрібно натиснути на автобус маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Як дістатися до Пижамамама за допомогою метро?

Потрібно натиснути на метро маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Станції shuttle поруч з Пижамамама у місті Оболонський Район

  • Ст. М. Героїв Дніпра,6 хв пішки,
  • Пр. Оболонський,7 хв пішки,
Питання та відповіді
  • Які найближчі станції до Пижамамама?

    Найближчими станціями до Пижамамама є:

    • Ст. М. Героїв Дніпра на відстані 461 метра(ів), 6 хв ходи.
    • Пр. Оболонський на відстані 532 метра(ів), 7 хв ходи.
  • Які автобус лінії зупиняються біля Пижамамама?

    Ці автобус лінії зупиняються поблизу Пижамамама: 50, 73, 99

  • Які метро лінії зупиняються біля Пижамамама?

    Ці метро лінії зупиняються поблизу Пижамамама: М2

  • Які shuttle лінії зупиняються біля Пижамамама?

    Ці shuttle лінії зупиняються поблизу Пижамамама: 485, 537

  • Яка найближча зупинка shuttle станція до Пижамамама у місті Оболонський Район?

    Найближчий shuttle станція до Пижамамама у Оболонський Район є Ст. М. Героїв Дніпра. Це 6 хв пішки.

Знайти Пижамамама, Оболонський Район, на карті

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Оболонський Район.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

Поїздка транспортом до місця Пижамамама в місті Оболонський Район

Вас цікавить те, як дістатися до Пижамамама в Оболонський Район, Україна? Moovit допоможе вам знайти оптимальний шлях до Пижамамама і запропонує покрокові вказівки щодо подорожі туди з найближчої зупинки громадського транспорту.

Moovit відкриває для вас доступ до безкоштовних карт і в режимі реального часу надає вказівки щодо навігації по місту. Переглядайте розклади, маршрути, графіки руху і дізнавайтесь в режимі реального часу як довго триватиме поїздка до Пижамамама.

Шукаєте найближчу до Пижамамама зупинку або станцію? Перегляньте список зупинок, які є найближчими до вашого пункту призначення: Ст. М. Героїв Дніпра; Пр. Оболонський.

Автобус:Метро:Shuttle:

Вам потрібен альтернативний маршрут щоб дістатися до пункту призначення раніше? Moovit допоможе його знайти. За допомогою додатку Moovit або нашого веб-сайту отримати вказівки щодо подорожі до Пижамамама та з нього надзвичайно просто.

Ми можемо зробити подорож до Пижамамама простішою, саме з цієї причини більше 1.5 мільйонів користувачів, в тому числі пасажири в Оболонський Район, довіряють Moovit як найкращому додатку міського громадського транспорту. Вам не потрібно завантажувати окремий автобусний або залізничний додаток, Moovit - це єдиний багатофункціональний додаток громадського транспорту, який завжди стане вам в нагоді під час пошуку оптимального за часом автобусу або потягу.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Пижамамама Адреса: Пижамамама, Київ, 04209 вулиця в Оболонський Район

Пижамамама, Оболонський Район

Подорожуйте навколо Оболонський Район громадським транспортом!

Подорожувати навколо Оболонський Район ніколи не було так просто. Подивіться крок за кроком, як подорожувати до будь-якої пам'ятки, на вулиці або на великій станції громадського транспорту. Перегляньте розклад маршрутів автобусів та потягів: час прибуття, службові сповіщення та докладні маршрути на карті, - щоб ви точно знали, як дістатися до Оболонський Район.

Подорожуючи до будь-якого пункту призначення навколо Оболонський Район, використовуйте маршрути Moovit Live Directions з інтерактивними повідомленням, щоб точно дізнатись, де і як далеко ходити, скільки часу чекати ваш транспорт та скільки зупинок залишається. Moovit сповістить вас, коли прийшов час вийти - не потрібно постійно перевіряти, чи є ваша наступна зупинка.

Бажаєте дізнатися, як користуватися громадським транспортом в Оболонський Район або як платити за проїзд на громадському транспорті в Оболонський Район? Додаток для пошуку громадського транспорту Moovit допоможе вам легко і з мінімальними витратами переміщатися по місту, користуючись громадським транспортом. У додатку ви знайдете інформацію про тарифи на громадський транспорт, ціни на квитки та інші витрати. Шукаєте карту ліній громадського транспорту в Оболонський Район? Додаток для пошуку транспорту Moovit показує всі маршрути громадського транспорту в Оболонський Район з усіма автобус, метро, shuttle, Тролейбус або трамвай маршрутами і зупинками на інтерактивній карті.

Оболонський Район має типи транспорту 5, у тому числі: автобус, метро, shuttle, Тролейбус або трамвай, експлуатований декількома транспортними агенціями, включаючи Київський метрополітен, КП "Київпастранс", КП "Київпастранс", Південно-Західна Залізниця, КП "Київпастранс", Бориспіль, Маршрутне таксі, Приміські маршрути, Приміські маршрути і Бровари та район

Лінії громадського транспорту зі станціями поблизу Пижамамама у місті Оболонський Район

Лінії shuttle зі станціями поблизу Пижамамама у місті Оболонський Район

Легше дістатися до Пижамамама за…