Перейти до основного вмісту
Електричка - МЕ

Лінія МЕ

Е1 Дарниця - Почайна - Святошин

Південно-Західна Залізниця

Південно-Західна Залізниця МЕ електричка Розклад та зупинки маршруту (оновлено)

МЕ електричка (Е1 Дарниця - Почайна - Святошин) має 12 станції відправляється з Дарниця і закінчується в Святошин.

Виберіть будь-яку МЕ електричка станції нижче для перегляду в режимі реального часу актуальних розкладів і карт маршрутів.

Напрямок: Е1 Дарниця - Почайна - Святошин (12 зупинок)

  • Дарниця

  • Київська Русанівка

  • Лівобережна

  • Київ-Дніпровський

  • Троєщина

  • Троєщина-2

  • Почайна

  • Зеніт

  • Вишгородська

  • Сирець

  • Рубежівський

  • Святошин

Часті запитання по МЕ

  • О котрій годині розпочинає рух МЕ електричка?

    Технічне обслуговування на зупинці початку МЕ електричка о 05:31 у неділя, понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця, субота.

  • О котрій годині припиняє рух МЕ електричка?

    Технічне обслуговування на зупинці лінії МЕ електричка о 21:31 у неділя, понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця, субота.

  • О котрій годині прибуває МЕ електричка?

    Коли прибуває Е1 Дарниця - Почайна - Святошин Електричка? Дізнавайтесь час прибуття в режимі реального часу містить розклад руху в реальному часі. Тут ви можете перевірити повний розклад руху найближчої до вас лінії Е1 Дарниця - Почайна - Святошин Електричка.

  • Чи курсує електричка МЕ перевізника «Південно-Західна Залізниця» у таке свято:Православна Пасха, Свято православної Пасхи and День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні?

    Години роботи маршруту електричка МЕ можуть змінюватися в таке свято: Православна Пасха, Свято православної Пасхи and День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Див. програму Moovit, щоб дізнатися більше.

  • Чи існує МЕ електричка станція поблизу мене?

    Натисніть тут, щоб переглянути найближчу МЕ електричка станція.

Південно-Західна Залізниця МЕ електричка Карта маршруту - Е1 Дарниця - Почайна - Святошин

МЕ електричка Карта лінії

МЕ електричка Розклад руху

МЕ електричка лінія працює щодня. Графік роботи: 05:31 - 21:31

ДеньЧас роботиІнтервал (хв)
пн05:31 - 21:3190
вт05:31 - 21:3190
ср05:31 - 21:3190
чт05:31 - 21:3190
пт05:31 - 21:3190
сб05:31 - 21:31960
нд05:31 - 21:31960

Повідомлення про стан маршрутів: електричка Південно-Західна Залізниця

Переглядайте всі оновлення на МЕ (від Дарниця), включно з інформацією про поточний стан, затримки електричка, зміни маршрутів, зміну розташування зупинок та будь-які інші зміни в послугах. Переглядайте мапу МЕ (Е1 Дарниця - Почайна - Святошин) у реальному часі і відстежуйте переміщення електричка на карті. Завантажте додаток, щоб отримати всю інформацію від Південно-Західна Залізниця зараз.

Вартість проїзду на електричка МЕ

Ціни Південно-Західна Залізниця на МЕ (Е1 Дарниця - Почайна - Святошин) можуть змінюватися в залежності від декількох факторів. Інформацію про вартість квитків Південно-Західна Залізниця дивіться в додатку Moovit або на офіційному сайті Південно-Західна Залізниця.

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Київ.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

МЕ (Південно-Західна Залізниця)

"Першою зупинкою МЕ електричка маршруту є Дарниця, а останньою - Святошин. МЕ (Е1 Дарниця - Почайна - Святошин) здійснюється рух по щодня.

Додаткова інформація: МЕ має 12 станції і загальна тривалість подорожі цим маршрутом складає приблизно 49 хвилин."

Постійно подорожуєте? Дізнайтесь, чому більше 1.5 мільйонів користувачів довіряють Moovit і вважають його найкращим додатком міського пасажирського транспорту. Moovit інформує вас про маршрути, запропоновані Південно-Західна Залізниця, дає можливість користуватися електричка трекером, бачити вказівки щодо подорожі, карти маршрутів ліній в Київ і допомагає знаходити найближчі до вас МЕ електричка станції. Відсутній доступ до інтернету? Завантажте офлайнову PDF-карту, електричка розклад для МЕ електричка і візьміть їх з собою в дорогу.

Електричка Трекер В Реальному Часі Лініі МЕ

Переглядайте лінію МЕ (Е1 Дарниця - Почайна - Святошин) на мапі в реальному часі та відстежуйте рух транспорту. Користуйтеся застосунком Moovit для перегляду маршруту МЕ електричка та відстеження руху електричка Південно-Західна Залізниця й ніколи не спізнюйтесь на електричка.

Використовуйте додаток як планувальник поїздок для Південно-Західна Залізниця або планувальник поїздок для Метро, Трамвай, Тролейбус, Електричка, Автобус або Shuttle, щоб спланувати свій маршрут навколо Київ. Планувальник маршрутів показує оновлені дані для Південно-Західна Залізниця і будь-якого електричка, включаючи лінію МЕ, в Київ

Слідкуйте за LIVE розташуванням
ffce20МЕ
в режимі реального часу