Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Tt11 в Балчик с Автобус?

Разгледайте Tt11, Балчик, на картата

Tt11 карта

Упъване до Tt11 (Балчик) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Tt11

Как да стигна до Tt11 с Автобус?

Кликнете на Автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Въпроси и Отговори

Разгледайте Tt11, Балчик, на картата

Tt11 карта
Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Балчик.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение
Get it on Google Play Download on the App Store

Обществен Транспорт до Tt11 в Балчик

Чудите секак да стигнете до Tt11 в Балчик, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Tt11 с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Tt11 в реално време.

Можете да стигнете до Tt11 с Автобус. Това са линиите и маршрутите, които спират наблизо - Автобус: 1, АЛБЕНА

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Tt11 лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Tt11 лесно, затова над 930 милиона потребители, включително и потребители в Балчик, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Tt11
По-лесно е да стигнете до Tt11 с приложението!