Vej til Årre i Helle med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Årre?

De nærmeste stationer til Årre er:

  • Årre, Birkegade er 98 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Årre, Skolegade er 115 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Årre, Tingvejen (Varde) er 450 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Årre?

Disse Bus linjer standser nær Årre: Bus - 44.

Årre, Helle, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Årre i Helle

Søger du vejvisning til Årre i Helle, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus eller Jernbane køreplaner til Årre. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Årre.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Årre: Årre; Årre; Årre.

Vælg Bus eller Jernbane muligheder, du kan tage for at komme til Årre. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: Bus - 44.

Er du ved at planlægge din retur fra Årre, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Årre, Helle
Årre, Helle Årre er en lille by i Sydvestjylland med 654 indbyggere (2019), beliggende i Årre Sogn. Byen ligger i Varde Kommune og tilhører Region Syddanmark. Lidt nord for Årre by findes Årre Kirke, der er en romansk kirke fra 1100-tallet med et sengotisk tårn. I byen ligger Årre Kro og Årre Skole. Skolen er en bygning med plads til ca. 200 elever og fungerer som oplandsskole for Årre, Fåborg og Hjortkær. Årre ligger ved primærrute 30 med 16 kilometer til Varde, knap 18 til Esbjerg og 29 til Grindsted.
Sådan kommer du til Årre med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Årre med appen!