Vej til Østre Kirkegård i Nykøbing Falster med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Østre Kirkegård?

De nærmeste stationer til Østre Kirkegård er:

  • Fromsgade (Gedservej) er 119 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Østre Kirkegård?

Disse Bus linjer standser nær Østre Kirkegård: 800.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Østre Kirkegård?

Disse Jernbane linjer standser nær Østre Kirkegård: RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Østre Kirkegård i Nykøbing Falster

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Østre Kirkegård i Nykøbing Falster, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Østre Kirkegård på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Østre Kirkegård i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Østre Kirkegård? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Fromsgade (Gedservej).

Du kan tage til Østre Kirkegård med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 800 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Østre Kirkegård fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Østre Kirkegård, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Nykøbing Falster, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Østre Kirkegård, Nykøbing Falster

Nærmeste stationer til Østre Kirkegård i Nykøbing Falster

Bus stationer tættest på Østre Kirkegård i Nykøbing Falster

Lettere at komme til Østre Kirkegård med appen!