Fortsæt til primært indhold

Vej til Aarhus Universitetshospital i Århus med Bus eller Jernbane?

Aarhus Universitetshospital kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Aarhus Universitetshospital fra de vigtigste steder i Århus med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aarhus Universitetshospital

Sådan kommer du til Aarhus Universitetshospital af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Aarhus Universitetshospital?

  De nærmeste stationer til Aarhus Universitetshospital er:

  • Thomas Nielsens Gade/Vestre Ringgade (Aarhus Kom) er 268 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Tage-Hansens Gade/Viborgvej (Aarhus Kom) er 286 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Viborgvej/Vestre Ringgade (Aarhus Kom) er 365 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Aarhus Tech/Dollerupvej (Aarhus Kom) er 500 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Silkeborgvej/Vestre Ringgade (Aarhus Kom) er 602 meter derfra, 8 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Aarhus Universitetshospital?

  Disse Bus linjer standser nær Aarhus Universitetshospital: 11, 117, 118, 3A, 4A, 918X, 952X.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Aarhus Universitetshospital?

  Disse Jernbane linjer standser nær Aarhus Universitetshospital: IC, ICL, RA, RE, RX.

  Flere detaljer
Aarhus Universitetshospital kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Aarhus Universitetshospital i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aarhus Universitetshospital i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aarhus Universitetshospital på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aarhus Universitetshospital i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aarhus Universitetshospital? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Thomas Nielsens Gade/Vestre Ringgade (Aarhus Kom); Tage-Hansens Gade/Viborgvej (Aarhus Kom); Viborgvej/Vestre Ringgade (Aarhus Kom); Aarhus Tech/Dollerupvej (Aarhus Kom); Silkeborgvej/Vestre Ringgade (Aarhus Kom).

Du kan tage til Aarhus Universitetshospital med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 11, 117, 118, 3A, 4A, 918X, 952X Jernbane: IC, ICL, RA, RE, RX

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aarhus Universitetshospital fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aarhus Universitetshospital, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aarhus Universitetshospital, Århus
Aarhus Universitetshospital, Århus Aarhus Universitetshospital var tidligere det fælles navn for de tre hospitaler i Aarhus og er med mere end 10.000 ansatte den største hospitalsenhed i Region Midtjylland. Med en udvidelse af sygehuset i Skejby for 6,35 mia. kr. nedlægges Aarhus Sygehus på Nørrebrogade (tidligere Århus Kommunehospital) og Tage-Hansens Gade (tidligere Århus Amtssygehus) og flyttes til Skejby. Det Nye Universitetshospital i Aarhus forventes færdigbygget i 2018 og de sidste afdelinger flyttet ind i 2019. I november 2018 er også Psykiatrisk Hospital i Risskov (Aarhus Universitetshospital, Risskov) flyttet til Skejby.Aarhus Universitetshospital var et samarbejde mellem Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Aarhus Sygehus, Skejby Sygehus og Psykiatrisk Hospital i Risskov. De tre hospitaler har siden 2007 heddet Aarhus Universitetshospital Aarhus Sygehus, Aarhus Universitetshospital Skejby og Aarhus Universitetshospital, Risskov. Aalborg Universitetshospital var indtil 2013 desuden tilknyttet samarbejdet, der også har relationer til andre sygehuse og forskningsinstitutioner i det vestlige Danmark. Den primære opgave for Aarhus Universitetshospital er sundhedsfaglige uddannelser, herunder grunduddannelsen af medicinske kandidater og videreuddannelsen af speciallæger samt forskning. Driften af sygehusene varetages af Region Midtjylland. Fakta om Aarhus Universitetshospital afdelinger i Aarhus.
Sådan kommer du til Aarhus Universitetshospital med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Aarhus Universitetshospital med appen!