Fortsæt til primært indhold

Vej til Aftægten i Gram med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Aftægten fra de vigtigste steder i Gram med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aftægten

  • Bus Bus: Bus - 135

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Aftægten?

    Disse Bus linjer standser nær Aftægten: Bus - 135.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Aftægten i Gram

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aftægten i Gram, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aftægten på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aftægten i realtid.

Du kan tage til Aftægten med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 135

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aftægten fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aftægten, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Gram, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aftægten, Gram
Lettere at komme til Aftægten med appen!