Vej til Auning i Sønderhald med Bus, Bybane eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Auning?

De nærmeste stationer til Auning er:

  • Dyrbyvej/Grenåvej (Norddjurs Kom) er 221 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Grenåvej/Pindstrupvej (Norddjurs Kom) er 431 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Auning Skole (Norddjurs Kom) er 544 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Auning?

Disse Bus linjer standser nær Auning: 212, 214.

Auning, Sønderhald, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Auning i Sønderhald

Søger du efter vejvisning til Auning i Sønderhald, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Auning med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus, Bybane eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Auning - Bus: 212, 214.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Dyrbyvej/Grenåvej (Norddjurs Kom); Grenåvej/Pindstrupvej (Norddjurs Kom); Auning Skole (Norddjurs Kom).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Auning på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Auning på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Auning, Sønderhald
Auning, Sønderhald Auning er en by på Djursland med 3.009 indbyggere (2019), beliggende på rute 16, 23 km øst for Randers og 32 km vest for Grenaa. Byen hører til Norddjurs Kommune og ligger i Region Midtjylland. Auning ligger i Auning Sogn, og Auning Kirke ligger i byen, Lidt vest for byen ligger herregården Gammel Estrup med Dansk Landbrugsmuseum og Herregårdsmuseet. Den tidligere kartoffelmelsfabrik i Auning er købt af staten og indrettet som magasiner for landbrugsmuseet.Øst for byen ligger et stort sammenhængende skovområde bestående af Auning Skov, Tårup Skov, Løvenholm Skov og Fjeld Skov.
Sådan kommer du til Auning med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Auning med appen!