Fortsæt til primært indhold

Vej til Benthes Sø i Danmark med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Benthes Sø?

    Disse Bus linjer standser nær Benthes Sø: 661R.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Benthes Sø i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Benthes Sø i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Benthes Sø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Benthes Sø i realtid.

Du kan tage til Benthes Sø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 661R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Benthes Sø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Benthes Sø, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Benthes Sø

Nærmeste stationer til Benthes Sø i Danmark

Lettere at komme til Benthes Sø med appen!