Vej til CSKK Dojo i Gentofte med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til CSKK Dojo?

De nærmeste stationer til CSKK Dojo er:

  • Kildeskovshallen (Adolphsvej) er 215 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Bernstorffsvej (Adolphsvej) er 523 meter derfra, 8 minutters gang.
  • Høeghs Allé (Bernstorffsvej) er 712 meter derfra, 10 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær CSKK Dojo?

Disse Bus linjer standser nær CSKK Dojo: 169, 176, 185.

Hvilke Jernbane linjer standser nær CSKK Dojo?

Disse Jernbane linjer standser nær CSKK Dojo: E.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til CSKK Dojo i Gentofte

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til CSKK Dojo i Gentofte, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til CSKK Dojo på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til CSKK Dojo i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på CSKK Dojo? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kildeskovshallen (Adolphsvej); Bernstorffsvej (Adolphsvej); Høeghs Allé (Bernstorffsvej).

Du kan tage til CSKK Dojo med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 169, 176, 185; Jernbane: E.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til CSKK Dojo fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til CSKK Dojo, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Gentofte, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

CSKK Dojo, Gentofte
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til CSKK Dojo med appen!