Vej til Dalum Hallen i Odense med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Dalum Hallen?

De nærmeste stationer til Dalum Hallen er:

  • Dalumhallen (Odense Kommune) er 158 meter derfra, 3 minutters gang.
  • P. M. Madsens Vej (Odense Kommune) er 449 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Dalum Hallen?

Disse Bus linjer standser nær Dalum Hallen: 110, 111, 141, 62.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Dalum Hallen?

Disse Jernbane linjer standser nær Dalum Hallen: RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Dalum Hallen i Odense

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Dalum Hallen i Odense, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Dalum Hallen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Dalum Hallen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Dalum Hallen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Dalumhallen (Odense Kommune); P. M. Madsens Vej (Odense Kommune).

Du kan tage til Dalum Hallen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 110, 111, 141, 62 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Dalum Hallen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Dalum Hallen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Odense, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Dalum Hallen, Odense
Lettere at komme til Dalum Hallen med appen!