Fortsæt til primært indhold

Vej til Dragør med Bus, Jernbane eller Metro?

Se Dragør på kortet

Vejvisning til Dragør fra de vigtigste steder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Dragør

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Dragør?

  De nærmeste stationer til Dragør er:

  • Kongevejen (Stationsvej) er 228 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Dragør?

  Disse Bus linjer standser nær Dragør: 250S.

  Flere detaljer

Se Dragør på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Dragør

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Dragør, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Dragør på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Dragør i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Dragør? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kongevejen (Stationsvej).

Du kan tage til Dragør med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 250S

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Dragør fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Dragør, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Dragør, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Dragør
Dragør Dragør er en by på Amager, cirka 12 kilometer fra Københavns centrum og ikke en del af Hovedstadsområdet. Den er en del af Dragør Kommune og ligger i Region Hovedstaden. Dragør er vokset sammen med Store Magleby, og tilsammen har den bymæssige bebyggelse 12.401 indbyggere (2022). Dragør har landets højeste andel af gas-opvarmede boliger; 69%.I 2015 var kommunens indbyggertal på over 14.000. Navnet Dragør kommer af ordet at drage (at trække) og efterleddet -ør betyder en gruset eller sandet strandbred. Dragør har mange velbevarede historiske bygninger, og den gamle del af byen består af idylliske brostensbelagte stræder med gulmalede huse og røde teglstenstage. De fleste af bygningerne er fra 1700- og 1800-tallet. Havnen har et velbevaret kulturmiljø og bruges i nutiden af fritids- sejlbåde, mindre fiskebåde og som basehavn for lodsbåde. Dragør Kirke blev indviet den 26. april 1885. Kirken er tegnet af arkitekt J. H. Wessel. Store Magleby Kirke er opført i 1100 tallet.
Sådan kommer du til Dragør med offentlig transport – Om stedet
Lettere at komme til Dragør med appen!