Vej til Elgiganten i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Elgiganten?

De nærmeste stationer til Elgiganten er:

  • Guldborgsund Centret (Guldborgvej) er 191 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Guldborgsund Centret (Brovejen) er 417 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Elgiganten?

Disse Bus linjer standser nær Elgiganten: 702.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Elgiganten?

Disse Jernbane linjer standser nær Elgiganten: RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Elgiganten i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Elgiganten i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Elgiganten på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Elgiganten i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Elgiganten? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Guldborgsund Centret (Guldborgvej); Guldborgsund Centret (Brovejen).

Du kan tage til Elgiganten med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 702 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Elgiganten fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Elgiganten, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Elgiganten
Lettere at komme til Elgiganten med appen!