Vej til Fluebjerg i Sindal med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Fluebjerg?

De nærmeste stationer til Fluebjerg er:

  • Fluebjerg (Frederikshavnsvej / Hjørring Kommune) er 7 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Rammelhøjvej (Sindal / Hjørring Komm.) er 780 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Fluebjerg?

Disse Bus linjer standser nær Fluebjerg: 1, 225.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Fluebjerg?

Disse Jernbane linjer standser nær Fluebjerg: 75.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Fluebjerg i Sindal

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Fluebjerg i Sindal, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Fluebjerg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Fluebjerg i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Fluebjerg? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Fluebjerg (Frederikshavnsvej / Hjørring Kommune); Rammelhøjvej (Sindal / Hjørring Komm.).

Du kan tage til Fluebjerg med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1, 225 Jernbane: 75

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Fluebjerg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Fluebjerg, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Sindal, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Fluebjerg, Sindal
Lettere at komme til Fluebjerg med appen!