Vej til Grønholt i Fredensborg med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Grønholt?

De nærmeste stationer til Grønholt er:

  • Vink - Grønholt St. (Grønholtvangen) er 86 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Grønholt St. er 193 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Grønholt?

Disse Bus linjer standser nær Grønholt: 307, 370.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Grønholt?

Disse Jernbane linjer standser nær Grønholt: 930R.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Grønholt i Fredensborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Grønholt i Fredensborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Grønholt på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Grønholt i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Grønholt? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vink - Grønholt St. (Grønholtvangen); Grønholt St..

Du kan tage til Grønholt med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 307, 370 Jernbane: 930R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Grønholt fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Grønholt, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Fredensborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Grønholt, Fredensborg
Lettere at komme til Grønholt med appen!