Fortsæt til primært indhold

Vej til Hallund Kirke i Brønderslev med Bus eller Jernbane?

Se Hallund Kirke, Brønderslev på kortet

Hallund Kirke kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Hallund Kirke fra de vigtigste steder i Brønderslev med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hallund Kirke

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Hallund Kirke?

  De nærmeste stationer til Hallund Kirke er:

  • Ørumvej (Hallund) er 130 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Hallund Kirke?

  Disse Bus linjer standser nær Hallund Kirke: 212.

  Flere detaljer

Se Hallund Kirke, Brønderslev på kortet

Hallund Kirke kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Hallund Kirke i Brønderslev

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hallund Kirke i Brønderslev, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hallund Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hallund Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hallund Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ørumvej (Hallund).

Du kan tage til Hallund Kirke med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 212

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hallund Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hallund Kirke, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Brønderslev, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hallund Kirke, Brønderslev
Hallund Kirke, Brønderslev Hallund Kirke ligger i landsbyen Hallund, ca. 10 km Ø for Brønderslev (Region Nordjylland tidligere Nordjyllands Amt), og indtil Kommunalreformen i 1970 lå den i Dronninglund Herred (Hjørring Amt). Kor og kirkeskib er opført i romansk tid af granitkvadre over profileret sokkel, hulstav over rundstav. Allerede i romansk tid blev et tårn opført af granitkvadre over profileret sokkel med hulstav. Det romanske tårns overdel blev nedtaget i 1791, i 1911 blev det nuværende tårn opført på det romanske tårns underdel. Begge de oprindelige døre sidder langt mod vest, norddøren er tilmuret, syddøren er stadig i brug men noget ombygget. Det oprindelige østvindue med tynd rundbuet monolitoverligger er tilmuret men står som udvendig niche. Kor og skib har flade bjælkelofter, som er fornyede. Det romanske tårnparti åbner sig mod skibet ved en rundbuet dobbeltarkade på firkantet pille med hulstavsprofilerede kragsten. Altertavlen er fra omkring 1600 og har våben for Stygge Høeg og Anna Ulfstand, storfeltets maleri er udført i 1907 af Fergus Roger Scavenius, som var elev af J.F. Willumsen. Kirken har herskabsstole og prædikestol fra omkring 1625, de bærer samme våben som altertavlen. Prædikestolens himmel er fra 1604. Kirken har en romansk døbefont af granit, med halvkugleformet kumme.
Sådan kommer du til Hallund Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Hallund Kirke med appen!