Vej til Herritslev Kirke i Nysted med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Herritslev Kirke, Nysted, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Herritslev Kirke fra de vigtigste steder i Nysted med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Herritslev Kirke

  • Bus Bus: Bus - 730

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Herritslev Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Herritslev Kirke: Bus - 730.

Herritslev Kirke, Nysted, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Herritslev Kirke i Nysted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Herritslev Kirke i Nysted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Herritslev Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Herritslev Kirke i realtid.

Du kan tage til Herritslev Kirke med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Herritslev Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Herritslev Kirke, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Nysted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Herritslev Kirke, Nysted
Herritslev Kirke, Nysted Herritslev Kirke er en af de mange rødkalkede kirker på Falster og Østlolland. Den er opført ca. 1220 på Valdemar Sejrs tid bygget af store røde munkesten i romansk stil. Bygningen var fra starten uden tårn og hvælvinger som blev tilføjet 150-200 år senere i gotisk stil. Tårnet har pyramideformet spir. Kirkens hovedindgang er nu gennem tårnet i kirkens vestende, men der har været flere andre indgange. Indtil en brand i 1608, og måske senere, har der været et våbenhus på sydsiden, og der har også været en nu tilmuret portal på nordsiden. Den var i brug frem til 1867.
Sådan kommer du til Herritslev Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Herritslev Kirke med appen!