Fortsæt til primært indhold

Vej til Ildved Kirke i Jelling med Jernbane, Bus eller Færge?

Vejvisning til Ildved Kirke fra de vigtigste steder i Jelling med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ildved Kirke

 • Bus Bus: Bus - 212, Bus - 215
 • Jernbane Jernbane: Jernbane - ICL

Spørgsmål & svar

 • Hvilke Bus linjer standser nær Ildved Kirke?

  Disse Bus linjer standser nær Ildved Kirke: Bus - 212, Bus - 215.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Ildved Kirke?

  Disse Jernbane linjer standser nær Ildved Kirke: Jernbane - ICL.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Ildved Kirke i Jelling

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ildved Kirke i Jelling, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ildved Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ildved Kirke i realtid.

Du kan tage til Ildved Kirke med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 212, Bus - 215 Jernbane: Jernbane - ICL

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ildved Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ildved Kirke, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Jelling, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ildved Kirke, Jelling
Ildved Kirke, Jelling Ildved Sogn (indtil 1/10 2010 Ilved Kirkedistrikt i Hvejsel Sogn) var et sogn i Vejle Provsti (Haderslev Stift). Sognet lå i Vejle Kommune (Region Syddanmark). Indtil Kommunalreformen i 2007 lå det i Jelling Kommune (Vejle Amt), og indtil Kommunalreformen i 1970 lå det i Nørvang Herred (Vejle Amt). I Ildved Sogn lå Ildved Kirke. Den 1. oktober 2014 blev Ildved Sogn - og dermed Ildved Kirke - lagt under Hvejsel Sogn.
Lettere at komme til Ildved Kirke med appen!