Vej til Ølholm i Tørring-Uldum med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Ølholm, Tørring-Uldum, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Ølholm fra de vigtigste steder i Tørring-Uldum med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ølholm

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Ølholm?

De nærmeste stationer til Ølholm er:

  • Ølholm Kærvej/Ølholm Bygade (Hedensted Kom) er 210 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Ølholm (Hedensted Kom) er 927 meter derfra, 13 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Ølholm?

Disse Bus linjer standser nær Ølholm: 215, 220.

Ølholm, Tørring-Uldum, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ølholm i Tørring-Uldum

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ølholm i Tørring-Uldum, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ølholm på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ølholm i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ølholm? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ølholm Kærvej/Ølholm Bygade (Hedensted Kom); Ølholm (Hedensted Kom).

Du kan tage til Ølholm med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 215, 220

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ølholm fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ølholm, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Tørring-Uldum, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ølholm, Tørring-Uldum
Ølholm, Tørring-Uldum Ølholm er en by i Østjylland med 890 indbyggere (2019), beliggende 4 km sydøst for Tørring, 26 km vest for Horsens og 17 km nordøst for Hedensted. Byen hører til Hedensted Kommune og ligger i Region Midtjylland. Ølholm ligger i Langskov Sogn. Langskov Kirke ligger ensomt 1 km syd for byen. Nord for byen løber Gudenå gennem Ølholm Kær, der er en del af Natura 2000-område nr. 77 Uldum Kær, Tørring Kær og Ølholm Kær.
Sådan kommer du til Ølholm med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Ølholm med appen!