Vej til Kolding i Danmark med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Kolding fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Sådan kommer du til Kolding af Jernbane

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Vejle Trafikcenter (Bus), Vejle 45 min
Jernbane - ICIC
Jernbane - ICLICL
Gå
Fra Aabenraa Sygehus 90 min
Gå
Jernbane - ICLICL
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Kolding?

  • De nærmeste stationer til Kolding er:
    • Hospitalsgade (Kolding) er 335 meter derfra, 5 minutters gang
    • Buen V Jernbanegade (Kolding) er 477 meter derfra, 7 minutters gang
    • Kolding St. er 644 meter derfra, 9 minutters gang

Hvilke Jernbane linjer standser nær Kolding?

Hvilke Bus linjer standser nær Kolding?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2700 byer i 88+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Søger du vejvisning til Kolding i Danmark, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus eller Jernbane køreplaner til Kolding. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Kolding.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Kolding: Hospitalsgade (Kolding); Buen V Jernbanegade (Kolding); Kolding St..

Vælg Bus eller Jernbane muligheder, du kan tage for at komme til Kolding. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Jernbane: IC, ICL, RE; Bus: 103, 166, 188, 5.

Er du ved at planlægge din retur fra Kolding, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Kolding
Kolding Denne artikel handler om selve byen Kolding. Ordet Kolding bruges ofte også som en kort betegnelse for Kolding Kommune. Kolding er en fjordby i Sydjylland og er med sine 60.300 indbyggere (2017) Danmarks 7. største by. Kolding er hovedby i Kolding Kommune og ligger i Region Syddanmark. Byen er sandsynligvis opstået i sidste halvdel af 1100-tallet. I middelalderen blev byen ramt af flere krige og pest, hvilket bevirkede en tilbagegang i indbyggertal og handel, men siden slutningen af 1800-tallet har byen gennemgående haft fremgang og er i dag en driftig handels- og erhvervsby i Trekantområdet. På grund af byens centrale placering i Danmark har handel og eksport gennem tiderne været af stor betydning for byens udvikling, og Kolding Å var i mange år toldgrænsen mellem Kongeriget og Hertugdømmerne sydpå. Handlen foregik først via landevej og skib og senere også via jernbanen. Nord for Kolding Å ligger Slotsbanken med byens vartegn, kongeslottet Koldinghus, der blev bygget som kongerigets beskyttelse af den sydlige grænse. De kongeliges ophold på slottet har været betydende for byen, da det kastede glans over byen og gav arbejde til indbyggerne. De mest betydende kongelige var nok Kong Christian 3. og hans hustru Dronning Dorothea i 1500-tallet, Kong Christian 4. i begyndelsen af 1600-tallet og Kong Frederik 4. i begyndelsen af 1700-tallet. Selve landskabet er opstået og formet i slutningen af den sidste istid, også kaldet Weichsel-istiden. I denne periode var området fuldstændig dækket af is flere gange, og isen, gletsjere og smeltevand har skabt Koldings landskabsmæssige kendetegn med tunneldale, fjord og søer, samt Kolding Å, der snor sig gennem Kolding og oplandet. Centrum og byens ældste del ligger i bunden af en øst-vestlig dal, og byen breder sig op ad dalens sider og videre ud i landskabet. Byens udvikling har betydet, at forstæderne, Vonsild, Tved, Bramdrupdam, Seest, Strandhuse og Harte er blevet en del af byen.
Sådan kommer du til Kolding med offentlig transport – Om stedet
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere