Vej til Lakolk i Skærbæk med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Lakolk, Skærbæk, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Lakolk fra de vigtigste steder i Skærbæk med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lakolk

  • Bus Bus: Bus - 285

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Lakolk?

Disse Bus linjer standser nær Lakolk: Bus - 285.

Lakolk, Skærbæk, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lakolk i Skærbæk

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lakolk i Skærbæk, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lakolk på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lakolk i realtid.

Du kan tage til Lakolk med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 285

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lakolk fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lakolk, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Skærbæk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lakolk, Skærbæk
Lakolk, Skærbæk Lakolk er en turistby på Rømøs vestlige side ved en stor klitrække. Navnet stammer fra de to ord la, der er gammeldansk og betyder 'rende i strandsand' og det vestjyske kolk, der betyder 'vandsamling'. Stedet blev omdannet til turistmål allerede i 1898 og er således Rømøs første og ældste ferieområde, med enkelte sommerhuse helt tilbage fra 1895. Efter Rømødæmningens åbning i 1948 er Lakolk vokset voldsomt og består i dag af et stort antal sommerhuse, et hotel, en campingplads samt et stort butikscenter. 1898 oprettede Pastor Jacobsen fra Skærbæk "Nordseebad Lakolk" der var tænkt som et badested for velhavende tyskere. Det første år var der kun 2 enfamiliehuse og 2 barakker med servering og 4 værelser. I de kommende par år blev der opført en lang række bygninger og omkring 40 såkaldte blokhuse. 1903 gik Pastor Jacobsen konkurs og det ramte også Nordseebad Lakolk. Stedet kom efterfølgende på forskellige hænder. Med tiden gik de fleste af restaurations- og forlystelsesbygningerne til på grund af manglende vedligeholdelse og spinkle byggematerialer. Blokhusene blev udstykket og kom på private hænder. I dag står enkelte af husene tilbage med store dele af deres oprindelige ydre intakt.
Sådan kommer du til Lakolk med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Lakolk med appen!