Vej til Lokal Brugsen i Kjellerup med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Lokal Brugsen fra de vigtigste steder i Kjellerup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lokal Brugsen - Bus: 60, 960X.

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Lokal Brugsen?

Disse Bus linjer standser nær Lokal Brugsen: 60, 960X.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lokal Brugsen i Kjellerup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lokal Brugsen i Kjellerup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lokal Brugsen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lokal Brugsen i realtid.

Du kan tage til Lokal Brugsen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 60, 960X.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lokal Brugsen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lokal Brugsen, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Kjellerup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lokal Brugsen, Kjellerup
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Lokal Brugsen med appen!