Vej til Lyngby st. i Kongens Lyngby med Jernbane, Bus eller Metro?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Lyngby st.?

De nærmeste stationer til Lyngby st. er:

  • Nørgaardsvej St. er 769 meter derfra, 11 minutters gang.
  • Nybrovej (Engelsborgvej) er 1037 meter derfra, 14 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Lyngby st.?

Disse Bus linjer standser nær Lyngby st.: 184, 300S, 400S, 40E, 68.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Lyngby st.?

Disse Jernbane linjer standser nær Lyngby st.: A, E.

Lyngby st., Kongens Lyngby, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lyngby st. i Kongens Lyngby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lyngby st. i Kongens Lyngby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lyngby st. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lyngby st. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lyngby st.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Nørgaardsvej St.; Nybrovej (Engelsborgvej).

Du kan tage til Lyngby st. med Jernbane, Bus eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 184, 300S, 400S, 40E, 68 Jernbane: A, E

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lyngby st. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lyngby st., hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Kongens Lyngby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lyngby st., Kongens Lyngby
Lyngby st., Kongens Lyngby Ikke at forveksle med Lyngby Lokal Station.Lyngby Station er en station på Nordbanen, og er dermed en del af S-togs-systemet. Stationen er placeret centralt i Lyngby, og med dens store busterminal er den central for bustransporten i de nordlige forstæder til København. Selve stationen er lidt speciel, idet Lyngby Omfartsvej er ført hen over stationsbygningen og en tilstødende butiksarkade. Stationen åbnede 1. oktober 1863 som midlertidig endestation på Nordbanen, indtil resten af banen åbnede året efter. I 1936 kom S-banen til stationen.
Sådan kommer du til Lyngby st. med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Lyngby st. med appen!