Fortsæt til primært indhold

Vej til Lyngby st. i Lyngby-Taarbæk med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Lyngby st.?

  De nærmeste stationer til Lyngby st. er:

  • Lyngby St. er 93 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Lyngby St. (Gammel Jernbanevej) er 156 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Lyngby St. (Jernbanepladsen) er 231 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Nørgaardsvej St. er 775 meter derfra, 11 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Lyngby st.?

  Disse Bus linjer standser nær Lyngby st.: 300S, 30E, 400S, 40E.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Lyngby st.?

  Disse Jernbane linjer standser nær Lyngby st.: A, E.

  Flere detaljer
Lyngby st. kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Lyngby st. i Lyngby-Taarbæk

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lyngby st. i Lyngby-Taarbæk, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lyngby st. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lyngby st. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lyngby st.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Lyngby St.; Lyngby St. (Gammel Jernbanevej); Lyngby St. (Jernbanepladsen); Nørgaardsvej St..

Du kan tage til Lyngby st. med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 300S, 30E, 400S, 40E Jernbane: A, E

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lyngby st. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lyngby st., hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Lyngby-Taarbæk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lyngby st., Lyngby-Taarbæk
Lyngby st., Lyngby-Taarbæk Ikke at forveksle med Lyngby Lokal Station.Lyngby Station er en station på Nordbanen, og er dermed en del af S-togs-systemet. Stationen er placeret centralt i Lyngby, og med dens store busterminal er den central for bustransporten i de nordlige forstæder til København. Selve stationen er lidt speciel, idet Lyngby Omfartsvej er ført hen over stationsbygningen og en tilstødende butiksarkade. Stationen åbnede 1. oktober 1863 som midlertidig endestation på Nordbanen, indtil resten af banen åbnede året efter. I 1936 kom S-banen til stationen. I 2025 åbnes der en letbanestation på Jernbanepladsen i tilslutning til S-togsstationen.
Sådan kommer du til Lyngby st. med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Lyngby st. med appen!