Vej til Lyngby st. i Danmark med Bus, Jernbane eller Metro

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Lyngby st. fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Jernbane eller Metro

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Lyngby st.?

  • De nærmeste stationer til Lyngby st. er:
    • Nørgaardsvej St. er 771 meter derfra, 11 minutters gang
    • Lyngby Lokal St. er 781 meter derfra, 11 minutters gang

Hvilke Jernbane linjer standser nær Lyngby st.?

Hvilke Bus linjer standser nær Lyngby st.?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Søger du efter vejvisning til Lyngby st. i Danmark, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Lyngby st. med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus, Jernbane eller Metro og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Lyngby st. - Jernbane: B, E; Bus: 300S.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Nørgaardsvej St.; Lyngby Lokal St..

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Lyngby st. på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Lyngby st. på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Lyngby st.
Lyngby st. Lyngby Station er en station på Nordbanen, og er dermed en del af S-togs-systemet. Stationen er placeret centralt i Lyngby, og med dens store busterminal er den central for bustransporten i de nordlige forstæder til København. Selve stationen er lidt speciel, idet Lyngby Omfartsvej er ført hen over stationsbygningen og en tilstødende butiksarkade. Stationen åbnede 1. oktober 1863 som midlertidig endestation på Nordbanen, indtil resten af banen åbnede året efter. I 1936 kom S-banen til stationen.
Sådan kommer du til Lyngby st. med offentlig transport – Om stedet
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere