Vej til Ny-Hedeby Spejdercenter i Lundtoft med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Ny-Hedeby Spejdercenter fra de vigtigste steder i Lundtoft med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ny-Hedeby Spejdercenter

Sådan kommer du til Ny-Hedeby Spejdercenter af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Vojens 84 min
Gå
Jernbane - ICL
ICL
Gå
Fra Fitness World, Kolding 118 min
Gå
Jernbane - ICL
ICL
Gå
Fra Kolding 113 min
Gå
Jernbane - ICL
ICL
Gå
Fra Padborg, Grenze 176 min
Gå
Jernbane - IC
IC
Jernbane - ICL
ICL
Gå
Fra Fitness 1, Kolding 121 min
Gå
Jernbane - ICL
ICL
Gå
Fra Sønderborg 86 min
Gå
Jernbane - ICL
ICL
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Ny-Hedeby Spejdercenter?

Disse Bus linjer standser nær Ny-Hedeby Spejdercenter: 220.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Ny-Hedeby Spejdercenter?

Disse Jernbane linjer standser nær Ny-Hedeby Spejdercenter: ICL.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ny-Hedeby Spejdercenter i Lundtoft

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ny-Hedeby Spejdercenter i Lundtoft, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ny-Hedeby Spejdercenter på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ny-Hedeby Spejdercenter i realtid.

Du kan tage til Ny-Hedeby Spejdercenter med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 220 Jernbane: ICL

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ny-Hedeby Spejdercenter fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ny-Hedeby Spejdercenter, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Lundtoft, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ny-Hedeby Spejdercenter, Lundtoft
Ny-Hedeby Spejdercenter, Lundtoft Ny-Hedeby Spejdercenter (tidl. Stevninghus Spejdercenter) er et 73 hektar stort spejdercenter som drives og ejes af Det Danske Spejderkorps (DDS) og ligger ved Hostrup Sø, nær Kliplev i Sønderjylland På området ligger et antal hytter og huse som udlejes til spejdere, institutioner og erhvervslivet til bl.a kurser, stævner og teambuilding. Den første del af området blev købt af de sønderjyske divisioner i 1966 og lagde jord til Ny Hedeby Lejren, DDS' korpslejr i 1969. Lejren er en lille samling vikingehuse og har siden været omdrejningspunktet for spejdercentret. I Ny Hedeby findes fem huse som er kopieret fra det orginale Hedeby i Sydslesvig. I 1980 blev der holdt en del af Spejd 80 som var en femdelt korpslejr. I 1989, 1994, 1999, 2004 og 2009 holdt DDS korpslejr, Blå Sommer på området. Spejdercentret drives af frivillige fra Det Danske Spejderkorps. Foruden at danne grundlag for spejderorienterede aktiviteter, er der også et arkæologisk islæt, idet husene bygges og vedligeholdes med samtidige teknikker.
Lettere at komme til Ny-Hedeby Spejdercenter med appen!