Vej til Radsted Kirke i Danmark med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Radsted Kirke fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Radsted Kirke

  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Radsted Kirke?

De nærmeste stationer til Radsted Kirke er:

  • Radsted er 434 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Radsted Kirke?

Disse Jernbane linjer standser nær Radsted Kirke: Jernbane - 710R.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Radsted Kirke i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Radsted Kirke i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Radsted Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Radsted Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Radsted Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Radsted.

Du kan tage til Radsted Kirke med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: Jernbane - 710R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Radsted Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Radsted Kirke, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Radsted Kirke
Radsted Kirke Radsted Kirke ligger på det østlige Lolland og er opført i flere etaper. Den ældste del omkring 1200 i senromansk stil. Koret blev revet ned i begyndelsen af 1300-tallet og genopbygget og forlænget mod øst i gotisk stil. Omkring år 1400 opførtes et kirketårn, der dog var mindre end det nuværende, som blev forhøjet med et stokværk og et højt lanternespir i 1621. Allerede 1616 var et nordkapel og et våbenhus mod syd føjet til. Tårnet og dets kobberbeklædte spir har en samlet højde på 56,5 m og ses derfor på lang afstand i det flade landskab. Tilbygningerne i 1600-tallet skete efter, at kong Frederik 1. i 1529 havde overdraget patronatsretten til rigshofmester Mogens Gøye til Krenkerup Gods, der ligger ca. 1 km syd for kirken, og kirken indgik senere sammen med godset i Grevskabet Hardenberg-Reventlow (indtil 1973). I 1868-70 gennemgik kirken en omfattende restaurering. Den omfattede bl.a.: tilpasning af alle bygningsdele til gravkapellets renæssancestil. restaurering af altertavle og prædikestol, der er fra 1610 glatpudsning af hvælvet (hvorved kalkmalerierne fra 1500-tallet gik tabt). Døbefonten er et gotlandsk arbejde. Den er af kalksten og stammer fra 1300-tallet.
Sådan kommer du til Radsted Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Radsted Kirke med appen!