Vej til Rykkerup i Danmark med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Rykkerup fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Rykkerup

  • Bus
    Bus
  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Rykkerup?

De nærmeste stationer til Rykkerup er:

  • Rykkerup (Rykkerupvej) er 119 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Rykkerup?

Disse Bus linjer standser nær Rykkerup: Bus - 730.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Rykkerup?

Disse Jernbane linjer standser nær Rykkerup: Jernbane - 710R.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Rykkerup i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rykkerup i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rykkerup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rykkerup i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Rykkerup? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Rykkerup (Rykkerupvej).

Du kan tage til Rykkerup med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730 Jernbane: Jernbane - 710R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rykkerup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rykkerup, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rykkerup
Lettere at komme til Rykkerup med appen!