Vej til Rosenlund i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Rosenlund fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Rosenlund

  • Bus
    Bus
  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Rosenlund?

Disse Bus linjer standser nær Rosenlund: Bus - 730, Bus - 731.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Rosenlund?

Disse Jernbane linjer standser nær Rosenlund: Jernbane - 710R.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Rosenlund i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rosenlund i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rosenlund på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rosenlund i realtid.

Du kan tage til Rosenlund med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730, Bus - 731 Jernbane: Jernbane - 710R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rosenlund fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rosenlund, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rosenlund
Lettere at komme til Rosenlund med appen!