Vej til Sønderborg i Danmark med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Sønderborg fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Sådan kommer du til Sønderborg af Bus

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Padborg, Grenze 94 min
Gå
Bus - 220220
Bus - 110110
Fra Bylderup-Bov, Tinglev 114 min
Bus - 116116
Bus - 112112
Fra Haderslev Busstation, Haderslev 79 min
Bus - 900X900X

Sådan kommer du til Sønderborg af Jernbane

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Padborg, Grenze 161 min
Gå
Jernbane - ICIC
Jernbane - ICLICL
Gå
Fra Aabenraa Sygehus 102 min
Gå
Jernbane - ICLICL
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Sønderborg?

  • De nærmeste stationer til Sønderborg er:
    • Sønderborg St. er 716 meter derfra, 10 minutters gang
    • Sønderborg, Goethesgade er 1017 meter derfra, 14 minutters gang

Hvilke Jernbane linjer standser nær Sønderborg?

Hvilke Bus linjer standser nær Sønderborg?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sønderborg i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sønderborg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sønderborg i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Sønderborg? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sønderborg St.; Sønderborg.

Du kan tage til Sønderborg med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: ICL; Bus: 110, 112, 2, 900X.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sønderborg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sønderborg, hvilket er grunden til at over 250 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sønderborg
Sønderborg Sønderborg (tysk: Sonderburg, sønderjysk: Synneborre) er en by og købstad i Sønderjylland med 27.826 indbyggere (2017) på begge sider af Alssund. Størstedelen af byen ligger på øen Als, der er forbundet med Sønderjylland af Kong Christian X's Bro og den nordligere Alssundbro. Den er Sønderjyllands største by og er vokset op omkring Sønderborg Slot, der blev anlagt lidt før år 1200. Arkæologiske udgravninger forskellige steder i byen viser middelalderens Sønderborg på Humletorvet. Søfart var et vigtigt erhverv fra 1500-tallet, hvor Sønderborg-skibe sejlede i hele Østersøen med varer fra Als. Det preussiske bombardement i 1864 gik meget hårdt ud over Sønderborg, hvor mere end 80 procent af byens huse nedbrændte eller blev beskadiget. Genopbygningen skete langsomt, og først efter 1900 voksede befolkningstallet mærkbart bl.a. på grund af tysk tilflytning. Sønderjylland hørte i perioden 1864-1920 til Tyskland, og byen mistede mange borgere, som udvandrede til Danmark. Til gengæld fik Sønderborg flere tyske militære institutioner, og byens industri og handel udvikledes yderligere. Efter Genforeningen i 1920 udvandrede en del tyskere, og befolkningstallet faldt igen fra 11.500 før 1. verdenskrig til 8.500 i 1921. Havnen og vejnettet blev udbygget, og Christian X’s Bro afløste den gamle pontonbro. Byen voksede især efter 2. verdenskrig, og fra 1960 havde den befolkningsmæssigt overhalet Haderslev og var blevet Sønderjyllands største by. Halvdelen af byens indbyggere var beskæftiget inden for håndværk og industri i 1960, og navnlig metal- og maskinindustrien var væsentlige erhvervsgrene. I 1970 mistede Sønderborg ved kommunalreformen sin status som amtssædeby, og indbyggertallet faldt indtil midten af 1980'erne, hvorefter udviklingen vendte. Sønderborgområdet rummer i dag et dynamisk erhvervsmiljø inden for højteknologi, maskin-, levnedsmiddel og tekstilindustri og har mange uddannelsessteder og kollegier. Syddansk Universitet i Sønderborg udbyder bl.a. erhvervsøkonomi, erhvervssprog og ingeniøruddannelser, og desuden findes der bl.a. Sønderborg Idrætshøjskole, kunstskole og Den Sønderjyske Sygeplejeskole. Byen er endvidere hjemsted for Sønderjyllands Symfoniorkester. Sønderborg Sygehus er byens største arbejdsplads med 1.500 ansatte. Sønderborg er hovedby i Sønderborg Kommune der hører under Region Syddanmark.
Sådan kommer du til Sønderborg med offentlig transport – Om stedet

Nærmeste stationer til Sønderborg i Danmark

Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere