Fortsæt til primært indhold

Vej til Sønderborg med Bus eller Jernbane?

Sønderborg kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Sønderborg fra de vigtigste steder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Sønderborg

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Sønderborg?

  De nærmeste stationer til Sønderborg er:

  • Løkken V Reimersgade er 204 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Nørre Havnegade V Nørrebro er 310 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Sønderborg Busstation (Bybus) er 355 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Sønderborg Busstation er 387 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Sønderborg St. er 712 meter derfra, 10 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Sønderborg?

  Disse Bus linjer standser nær Sønderborg: 110, 2, 223, 900X.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Sønderborg?

  Disse Jernbane linjer standser nær Sønderborg: ICL.

  Flere detaljer
Sønderborg kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Sønderborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sønderborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sønderborg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sønderborg i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Sønderborg? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Løkken V Reimersgade; Nørre Havnegade V Nørrebro; Sønderborg Busstation (Bybus); Sønderborg Busstation; Sønderborg St..

Du kan tage til Sønderborg med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 110, 2, 223, 900X Jernbane: ICL

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sønderborg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sønderborg, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Sønderborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sønderborg
Sønderborg Sønderborg (tysk: Sonderburg, sønderjysk: Synneborre / Synnebo) er en by og kommune i Sønderjylland med 27.841 indbyggere (2020) på begge sider af Alssund. Størstedelen af byen ligger på øen Als, der er forbundet med Sønderjylland af Kong Christian X's Bro og den nordligere Alssundbro. Den er Sønderjyllands største by og er vokset op omkring Sønderborg Slot, der blev anlagt lidt før år 1200. Arkæologiske udgravninger forskellige steder i byen viser middelalderens Sønderborg på Humletorvet. Søfart var et vigtigt erhverv fra 1500-tallet, da skibe fra Sønderborg sejlede i hele Østersø-området med varer fra Als. Det preussiske bombardement i 1864 gik meget hårdt ud over Sønderborg, hvor mere end 80 procent af byens huse nedbrændte eller blev beskadiget. Genopbygningen skete langsomt, og først efter 1900 voksede befolkningstallet mærkbart bl.a. på grund af tysk tilflytning. Sønderjylland hørte i perioden 1864-1920 til Tyskland, og byen mistede mange borgere, som udvandrede til Danmark, der lå nord for Kongeå grænsen. Til gengæld fik Sønderborg flere tyske militære institutioner, og byens industri og handel udvikledes yderligere. Efter Genforeningen i 1920 udvandrede en del tyskere, og befolkningstallet faldt igen fra 11.500 før 1. verdenskrig til 8.500 i 1921. Havnen og vejnettet blev udbygget, og Christian X’s Bro afløste den gamle pontonbro. Byen voksede især efter 2. verdenskrig, og fra 1960 havde den befolkningsmæssigt overhalet Haderslev og var blevet Sønderjyllands største by. Halvdelen af byens indbyggere var beskæftiget inden for håndværk og industri i 1960, og navnlig metal- og maskinindustrien var væsentlige erhvervsgrene. I 1970 mistede Sønderborg ved kommunalreformen sin status som amtssædeby, og indbyggertallet faldt indtil midten af 1980'erne, hvorefter udviklingen vendte. Sønderborgområdet rummer i dag et dynamisk erhvervsmiljø inden for højteknologi, maskin-, levnedsmiddel og tekstilindustri og har mange uddannelsessteder og kollegier. Syddansk Universitet i Sønderborg udbyder bl.a. erhvervsøkonomi, erhvervssprog og ingeniøruddannelser, og desuden findes der bl.a. Sønderborg Idrætshøjskole og kunstskole. Byen er endvidere hjemsted for Sønderjyllands Symfoniorkester. Sønderborg Sygehus er byens største arbejdsplads med 1.500 ansatte. Sønderborg er hovedby i Sønderborg Kommune, som er en del af Region Syddanmark. Den 1. januar 2007 blev Sønderborg en del af den større Sønderborg Kommune. Kommunen har i dag 74.561 indbyggere (2019). Andre byer i Sønderborg Kommune er: Nordborg, Augustenborg, Guderup, Fynshav, Høruphav, Vester Sottrup, Broager, Havnbjerg og Gråsten.
Sådan kommer du til Sønderborg med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Sønderborg med appen!