Vej til Skagen Kapel i Skagen med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Skagen Kapel fra de vigtigste steder i Skagen med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Skagen Kapel

  • Jernbane Jernbane: 75

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Skagen Kapel?

De nærmeste stationer til Skagen Kapel er:

  • Skagen Svømmehal (Kirkevej / Skagen) er 88 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Skagen Kapel?

Disse Jernbane linjer standser nær Skagen Kapel: 75.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skagen Kapel i Skagen

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skagen Kapel i Skagen, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skagen Kapel på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skagen Kapel i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Skagen Kapel? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skagen Svømmehal (Kirkevej / Skagen).

Du kan tage til Skagen Kapel med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: 75

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skagen Kapel fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skagen Kapel, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Skagen, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skagen Kapel, Skagen

Nærmeste stationer til Skagen Kapel i Skagen

Lettere at komme til Skagen Kapel med appen!