Fortsæt til primært indhold

Vej til Stark i Gribskov med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Stark?

  De nærmeste stationer til Stark er:

  • Græsted St. er 107 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Ravnstrupvej (Stationsvej) er 171 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Græsted Torv (Hovedgaden) er 852 meter derfra, 12 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Stark?

  Disse Bus linjer standser nær Stark: 390R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Stark?

  Disse Jernbane linjer standser nær Stark: 950R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Stark i Gribskov

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Stark i Gribskov, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Stark på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Stark i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Stark? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Græsted St.; Ravnstrupvej (Stationsvej); Græsted Torv (Hovedgaden).

Du kan tage til Stark med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 390R Jernbane: 950R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Stark fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Stark, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Gribskov, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Stark, Gribskov
Lettere at komme til Stark med appen!