Vej til Store Sejben Mose i Værløse med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Store Sejben Mose?

De nærmeste stationer til Store Sejben Mose er:

  • Egebjerghuse (Skovvej) er 735 meter derfra, 11 minutters gang.
  • Jonstrupvangvej (Ballerupvej) er 909 meter derfra, 13 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Store Sejben Mose?

Disse Bus linjer standser nær Store Sejben Mose: 164, 500S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Store Sejben Mose?

Disse Jernbane linjer standser nær Store Sejben Mose: B, C.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Store Sejben Mose i Værløse

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Store Sejben Mose i Værløse, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Store Sejben Mose på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Store Sejben Mose i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Store Sejben Mose? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Egebjerghuse (Skovvej); Jonstrupvangvej (Ballerupvej).

Du kan tage til Store Sejben Mose med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 164, 500S Jernbane: B, C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Store Sejben Mose fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Store Sejben Mose, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Værløse, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Store Sejben Mose, Værløse
Lettere at komme til Store Sejben Mose med appen!