Fortsæt til primært indhold

Vej til Storkesøen i Esbjerg med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Storkesøen?

  De nærmeste stationer til Storkesøen er:

  • Haulundvej V Roagervej (Ribe) er 549 meter derfra, 8 minutters gang.
  • Haulundvej V Skolen (Ribe) er 736 meter derfra, 10 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Storkesøen?

  Disse Bus linjer standser nær Storkesøen: 135, 177, 8C, 915X.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Storkesøen?

  Disse Jernbane linjer standser nær Storkesøen: RA.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Storkesøen i Esbjerg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Storkesøen i Esbjerg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Storkesøen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Storkesøen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Storkesøen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Haulundvej V Roagervej (Ribe); Haulundvej V Skolen (Ribe).

Du kan tage til Storkesøen med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 135, 177, 8C, 915X Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Storkesøen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Storkesøen, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Esbjerg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Storkesøen, Esbjerg
Lettere at komme til Storkesøen med appen!